Välkommen till min blogg som handlar om mitt håravfall och hur jag åtgärdade det med en hårtransplantation

Jag skriver denna blogg för att jag vill upplysa alla som besväras av sitt håravfall, att det finns hjälp att få. Innan jag kom i kontakt med Ilter Clinic så trodde jag att loppet var kört på hår fronten, och att det bara var en tidsfråga innan jag blev helt kal på hjässan. Jag hade börjat med extremt kort klippt hår men kan inte påstå att jag trivdes med det, även om det är ”inne”.

2 dagar efter ingreppet

2 dagar efter ingreppet

Jag hade ju hört talas om och varit i kontakt med andra metoder men de skulle medföra ett stort ärr i nacken vilket inte var aktuellt för mig. Operationen gjordes under sommaren 2009. Ni har nu möjlighet att följa mig under ett år på denna blogg vilket är den tid som det tar innan håret är helt utväxt. Jag hoppas att det hjälper er som inte vill acceptera att tappa håret i förtid, att komma till skott och göra något åt saken.

Det fina med denna tekniken (som kallas FUE ) är att man behöver inte vänta tills man blir kal utan att ingreppet är så litet att man kan göra flera små operationer utan att få fula ärr.

Med vänlig hälsning

Göran Schillström

Kategorier:Hårtransplantation
  1. 08 mars 2013 kl. 6:27

    Trevlig blogg. Dess sant att med införandet av ny fin teknik hårtransplantation verkligen hjälper för dem som lider av håravfall sjukdom vid en sådan tidig ålder. en av min vän också få nytta i Stockholm till ett rimligt pris på akacia medicinska.

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: