10månader

Hej

 Det har nu gått ca 10 månader och mitt intresse för hur jag ser ut i håret har ökat märkbart.Förr intresserade inte hiss speglar mig något jag såg bara skallig och gammal ut. Men nu står jag gärna och fixar och rättar till håret och kollar. Förr när jag gick till frisören så sa jag bara att dom skulle klippa kort och det var det men nu lägger jag mig i och frågar och ställer krav på ett helt annat sätt jag har helt enkelt blivit en jobbigare kund för frisören.Min fru och älste son har också märkt skillnad deras hår styling produkter går åt snabbare nu när pappa/maken fått håret tillbaka. Men jag köper gärna nya produkter men jag är nu nogrannare med kvaliten på dessa inte vilket skit som hälst går ju att använda .

Förr gick det aldeles utmärkt att tvätta håret i sport to go och två i ett dusch crem osv. men nu vill jag ha bättre grejjer.

Jag känner mig nöjd med resultatet så här långt och jag tycker att det kommer mer hår hela tiden det blir spännande att se slutresultatet.

Jag har nu tagit bilder både med blixt på lite närmare håll så att ni ser ner i hårbotten och några bilder utan blixt för att se hur det ser ut i verkligheten.

 1. markus
  17 maj 2010 kl. 17:44

  Hej! Ursäkta språket men fan vad glad jag blev att se nya bilderna! Nu börjar det ju likna ngt och jag har verkligen varit skeptisk fram till nu. Kul för dig plus att jag förstår att även om jag fortätter tappa hår så kommer jag att slippa bli flintis. Tack för din blogg och visa gärna upp slutresultatet efter 12 månander också.

  /Markus

  • Göran
   17 maj 2010 kl. 21:02

   Ja det känns kanon, kul att kunna ge dig hopp på hårfronten
   Lycka till
   mvh
   Göran

 2. Iman
  18 maj 2010 kl. 10:55

  TJAAAA!!! fy fan vad gött göran vad glad jag blir nu.. de ser ju sjukt bra ut nu. fan jag började blir riktigt oroligt för bode dej och mej hahah. men nu har jag fått min tro tillbaks..jag e själv i månad tre nu och de skäns inte så bra men nu när jag ser dej så blir jag så jävla glad..GÖTTTTTT att se !!! hörs snart igen!!

  • Göran
   19 maj 2010 kl. 19:54

   Hej
   Bra att ditt hopp tänts det glädjer mig, en sak kan jag säga dig att om jag inte skrivit denna blogg så skulle jag inte kommit ihåg hur det var i de olika faserna,men nu är det bara att gå tillbaka i bloggen och det är kul.
   Jag känner mig själv mycket nöjd med mitt resultat, men det är svårt att ta rättvisa bilder håret ser tjockare och tätare ut i verkligheten än på bild.
   Ha det så bra och lycka till

   mvh
   Göran

 3. Erik
  22 maj 2010 kl. 3:27

  Hej Göran. Jag undrar om du har transplanterat in hår på hjässan också eller hade du inte tappat där ? Ser MYCKET bra ut nu iallafall ! 🙂

  • Göran
   26 maj 2010 kl. 16:49

   Nej jag har bara trnsplanterat hår i fronten hårfästet och bakot ca 10cm
   mvh
   Göran

 4. Andrè
  24 maj 2010 kl. 13:12

  Hej!
  Kan jag få komma i kontakt med dig.Jag ska göra en operation och vill veta mera. Hör gärna av dig till min mail. Tack Andrè

 5. Markus Thorssell
  25 maj 2010 kl. 20:39

  Fan vad bra det ser ut, jag skriver som killen ovan, det är kul att det finns hopp för oss som börjat tappa hår och du är en inspiration för många tror jag.

  • Göran
   26 maj 2010 kl. 16:46

   Tackar!

 6. Lars
  29 maj 2010 kl. 16:35

  Gött Göran, nu börjar det se bra ut. var lite skeptisk innan. tänk om man dessutom går på frammarsch på hårkloningsfronten så att givarhårstråna ej begränsas så finns det ju inga begränsningar på hur bra det kan bli. extra plus till dig och Ilter vid luggen måste jag säga, inga märken eller synliga spår av fue´s..

  • Göran
   31 maj 2010 kl. 7:41

   Hej Lars!

   Ja jag känner mig nöjd också. Beträffar kloning så tänkte jag att det ena utesluter inte det andra jag ville få tillbaka håret nu med en teknik som jag vet fungerade så därför väntade jag inte.
   Jag har inte hittat ett enda spår av fue i min hår botten och jag har precis lika frisk hårbotten som jag hade innan min ht inte fet eller torr.

   mvh
   Göran

 7. Hej Göran
  30 maj 2010 kl. 11:31

  Måste först säga att du har en härlig blogg och det ska bli intressant och följa den! Hur dags började du med fysisk aktivitet eter operationen, är det bra att hålla igång lite efter en vecka för att påskynda och förbättra hela processen? Man ska ju givetviss vara försiktig vart man vistas osv, och framförallt om man har ett tungt fysiskt arbete. Hoppas du kan skriva till min mail i fortsättningen för att jag kommer ställa många frågor. MVH

  • Göran
   31 maj 2010 kl. 7:35

   Hej
   Fysisk aktivitet satte jag igång med efter 3 dagar men då lade jag mig inte på gymets bänk utan jag började med promenader, spinning och väntade tills skorporna var borta och jag kännde att det var ok så började jag med vikter inte så jag behövde ta i som faan utan lite lagom. Jobbet satte jag igång med direkt det gäller bara att vata lite försiktig så att man inte slår i någonstans.
   Frågor tar jag gärna här på bloggen då era frågor är bra och kan beröra många.

   Lycka till

   mvh
   Göran

 8. KA
  31 maj 2010 kl. 19:18

  Hej igen, jag har precis gjort en ht på Ilter clinic och jag är inne på min 5e dag. Jag använde nackkudden i 4 nätter för säkerhets skull, mén igår natt sov jag utan den och använde underlägget på kudden istället. Dagen därpå vaknade jag och såg att många små skorpor hade fallit av, Det jag undrar över är om det är någon risk med att jag har sovit på det opererade området under hela natten? För det ju ändå meningen att dom ska falla av för eller senare. De första 48 timmarna är dom mest viktigaste)

  Även om något hår faller av under natten vilket inte har gjort så är ju ändå inte kört för den hårsäcken eftersom den har ändå fastnat i hårtoten, om jag inte har fel?

  Tacksam för svar . MVH

  • Göran
   08 juni 2010 kl. 13:49

   Du behöver inte vara orolig men låt skorporna falla av sig själv en del skorpor sitter det hår i men det är inget att bry sig om roten sitter kvar i hjässan och det är den som producerar nytt hår.

   Lycka till

   mvh
   Göran

 9. Per Anders
  31 maj 2010 kl. 21:51

  Hej.

  Det är en intressant och spännande blogg du har skapat. Fashinerande att följa din utveckling från sår direkt efter operationen till läkning, och hur du närmar dig det slutliga resultatet.
  Ytterligare förändringar kan ju ännu komma, då det återstår ett par månader med mer möjlighet till hårutväxt. Ser fram emot att se hur det är i juli då väl allt beräknas vara färdigt. Hitintills kan man ju se att du fått ett bra resultat i förhållande till din utgångspunkt. Det kan vara svårt att bedöma på bilder men en viss gleshet har väl du kvar på fronten, främst i hårlinjen. Du har ju fått transplantat med 55 grafts per cm2 vilket är tätt jämfört med en del andra transplantationer. Ilter är ju bra med det att han vinnlägger sig om försöka sätta så tätt som möjligt. Har du någon uppfattninga om det har kommit upp hår så tätt som 55/cm2? Vissa exempelbilder från transplantationer med den höga tätheten får man intrycket är något tätare än på dina bilder.
  Lycka till vidare!
  Mvh Per Anders

  • Göran
   08 juni 2010 kl. 13:46

   Jag vet inte hur många grafts per cm2 jag har.

   mvh
   Göran

 10. Gäst
  03 juni 2010 kl. 17:56

  Hur använde du aloevera schampot? använde du händerna att få bort sårskorporna snabbare?

  • Göran
   08 juni 2010 kl. 13:43

   som vanligt schampo men jag bara baddade på med händerna sedan sköljde jag med vatten.

 11. Gäst
  04 juni 2010 kl. 13:52

  Ok tack för svaret

 12. markus
  06 juni 2010 kl. 18:23

  Hej Göran! Du skrev tidigare om en film som du skulle lägga upp på youtube, har du gjort det än?

  Mvh Markus

  • Göran
   08 juni 2010 kl. 13:41

   Nä jag la inte ut filmen den var väldigt intetsägande och visade inte något av intresse varken bra eller dåligt.

 13. Hej
  09 juni 2010 kl. 20:15

  Hur illa kan det gå om man slår i huvudet i nånting hårt som järn tex, 2 veckor efter operationen? kanske dum fråga men bara nyfiken.

  • Göran
   12 juni 2010 kl. 9:25

   Jag tror inte att det är så farligt oftast mär men slår i något så är det ett hörn som ger ett jack du får ett ärr men det påverkar inte hårväxten synbart Jag slog i mitt huvud så att jag fick en reva någon cm på mottagar omr. det syns inte idag.
   mvh
   Göran

 14. Iman
  15 juni 2010 kl. 10:51

  Hej Göran!!!

  Fan jag fick en sån ångest idag. De har gått tre månader och tre veckor efter min htp och jag känner att de inte händer mycket men så va jag inne på din sida och tittade hur långt du hade kommit vid samma tid och de va samma ungefär och de kändes ganska bra måste jag säga. men måste säga fan vad de går sagta. De e sjukt jobbigt att vänta. men en fråga bara. Jag ska till thailannd den 20 augusti då har de gått ca 6 månader sen jag gjorde min htp. vad jag undrar e gör de nåt om de kommer sol på mit huvud???
  Hade gött så länge!

  • Göran
   28 juni 2010 kl. 13:55

   Hej

   Jag tror inte att det är någon fara jag var i solen utan skydd mycket tidigare och har inte fått några ärr.
   Men jag blev informerad av kliniken att jag skulle skydda huvudet i 4 månader men jag är lite busig och dessutom så hatar jag keps.
   Vad det gäller din hårvävt så behöver du inte oroa dig det kommer som ett brev på posten var så säker
   Lycka till
   mvh
   Göran

 15. Erik
  17 juni 2010 kl. 12:38

  http://demirilterbloggen.blogspot.com/2010/04/ilter-clinic-atal-mot-blufflakaren.html

  Stämmer denna blogg eller ?

  Jag har mailat Ilter kliniken om denna blogg men ej fått något svar.

 16. Iman
  18 juni 2010 kl. 10:14

  Va fan e deta??? kan de vara sant??? fan göran kan vi vara smittade med hiv eller nåt annat skit??? Måste gåt och testa mig idag!! Om deta blogg e inte sant så skulle ju ilter kunna stämma dom eller ???så varför har dom inte gjort de isåfall?? så att den har funnits sen 2007.

  • Göran
   28 juni 2010 kl. 13:50

   Hallå vilken planet kommer killen ifrån hur fan skulle någon annan bli smittad av hiv bara för att Ilter har opererat Andreas i Alkazar.
   Däremot så har Andreas något som många av oss som gjort en ht inte har och det är snaggad frisyr dessutom så ser det mycket bra ut,så hatten av för Dr Ilter och hans team.
   mvh
   Göran

 17. Iman
  18 juni 2010 kl. 13:21

  hahah.. nu har jag läst i genom hela denna blogg..de va de största skämt jag har varit med om…de finns inget som stämer med deta!!

 18. markus
  18 juni 2010 kl. 22:18

  Hej! Jag är ganska säker på att inte mkt av det där kan stämma. Det som jag vet om Demir Ilter är att han har jobbat på Karoliska sjukhuset innan han började med att utföra HT, han har altså inte en ”bluffläkar legitimation”. Han har dock opererat HIV killen i Alcazar, men att kliniken efter det smittat andra har jag svårt att tro på. Jag tror personligen att det enda som är bluff i den här frågan och bloggen, inget annat! Men jag ska iaf kolla upp lite mer om honom då jag känner flera som iaf varit i kontakt med honom genom läkaryrket för att få deras syn på honom. Jag återkommer!

  /Markus

 19. manne
  22 juni 2010 kl. 22:37

  Hej jag heter manne.
  jag har gjort en ht hos ilter clinic i maj månad.
  jag har varken upplevt nåt negativ eller oetisk.
  nu efter snart två månader….ja regn skog är det inte på huvudet men
  den glesa skogen håller på att få nya liv.
  man ser ju nya skott här och där hela tiden.
  DEMIR ILTER, jag Manne tycker att ni har gjort en jätte bra jobb i mitt fall.
  kan bara inte förstå den som har startat en sånt skit blogg.
  kan det vara nån annan konkurent som smuts kastas????
  vi som har grovt hår avfall är glada att du finns.
  och självklar personalen på kliniken också.
  vi som har hår problem och som har fått hjälp av Demir ilter och kliniken
  måste visa vår stöd för teamet.
  jag kan inte tänka mig att det är bara jag som är nöjd med min ht av ilter clinic.
  MVH Manne

 20. manne
  22 juni 2010 kl. 22:39

  jag menar smuts kastar ilter clinic.

 21. Ofrivilligt tunhhårig
  24 juni 2010 kl. 14:17

  Grattis till en växande frisyr, välförtjänt.

  Det ser onekligen väldigt fint ut, kan inte urskilja några är alls på bilderna.

  Har du lust/möjlighet att lägga ut en före bild där du inte är rakad så att det lättare går att jmf med din nuvarande frisyr?

  Även nya bilder som påvisar resultatet efter 10 månader vore kanon !

  • Göran
   28 juni 2010 kl. 13:42

   Tackar det var kul att höra,10 månaders bilder ligger ute sedan en tid och nu snart är det 12månader sedan min HT då kommer slut bilderna.
   mvh
   Göran

 22. Erik
  25 juni 2010 kl. 2:58

  Detta var något jag hittade på Google, och jag mailade Ilter Clinic om detta då jag tänkte att om detta ej stämmer så måste ju Ilter Clinic kunna stämma dem för vilseledande uppgifter, falska anklagelser och liknande.

  Men då jag inte fått något svar så vet jag inte vad man ska tro, så tänkte jag att det bästa vore att lägga upp det här så att någon här kanske kan ta reda på hur det verkligen ligger till, eller kanske Göran har något svar på det.

  Vore tacksam för mer info.
  MVH.

  • Göran
   28 juni 2010 kl. 13:39

   Hej Erik!
   Jag kan bara hålla med Iman i detta jag har ju träffat alla på Ilter klinik och jag har en bestämd uppfattning av att Dr. Ilter och hans personal är en mycket seriös och kunnig stab som jag litar på. I dagens IT samhälle så kan vem som helst skriva vad som helst om vem som helst sedan är det upp til den som blivit smutskastad att bevisa motsatsen problemet är att läkare har tystnadsplikt och kan därför inte försvara sig offentligt.
   Mvh
   Göran

 23. iman
  27 juni 2010 kl. 10:38

  Hej Erik.
  Jag har pratat med ilter clinic och dom svarade på alla mina frågor. Dom har redan en massa ststämningar på killen men han värkar helt slut i huvudet ändå. Den här killen tar saker och ting från luften och sätter de i hopp med en lite fakta som han får från tidningar för att öka sitt trovärdighet..Vet inte om du har läst allt men de finns några sidor där han beskeriver hur doktor ilter har sex med sin fru . jag vet inte men de låter som en pajas i mina öron.Testa att ring ilter så kommer dom att förklara närmare för dej som dom gjorde för mig.

  Numer till ilter e 087560055

 24. Rufus
  28 juni 2010 kl. 14:09

  Hej Göran,

  Mycket stiligt resultat. Förstår inte hur hela huvudet kan se så hårfyllt ut, för visst fyllde du bara på där fram?
  En sak jag funderat på, och som kanske är den viktigaste anledningen till att jag ännu tvekar att göra en ht, är omgivningens reaktion. Jag skulle ju göra detta för min egen skull (är i ungefär samma sits som du). Men ändå undrar jag mycket hur vänner, grannar, etc skall reagera. Vore intressant att höra hur du tänkte och hur det blivit (snack bakom ryggen etc). Samtidigt verkar du så cool kring detta så det kanske inte var/är någon stor fråga för dig.
  häls Rufus

  • Göran
   02 juli 2010 kl. 15:36

   Hej
   Du har helt rätt jag har gjort detta för min egen skull och struntar högaktningsfullt i vad andra tycker.Jag har ju varit öppen med min HT hela tiden och jag har inte fått någon negativ reaktion alls. Det skulle isåfall vara min mor men hon har bara varit ointresserad vad det gäller min ht, men nu tycker hon att det ser kanon ut.
   Vad det gäller snack bakom min rygg så har jag inte märkt något.
   lycka till och tänk på att du gör det för din skull inte för andra.

   mvh
   Göran

 25. lillklas
  03 juli 2010 kl. 12:51

  Fasen man blir sugen altså. Jag är och har varit ca 5×5 cm flintis uppe på toppen i 20 år snart och ett sånt här ingrepp borde ju passa mig perfekt tycker jag. Ska läsa på lite om hur seriöst detta är och om det verkar ok så får det nog bli konsultation.

  • Göran
   13 juli 2010 kl. 6:56

   Hej Lillklas!
   Jag tycker absolut att du skall gå på konsultation. så att du får all fakta.
   mvh
   Göran

 26. Gäst
  04 juli 2010 kl. 15:57

  tja!

  Jag undrar när har det gått 12 månader och hur ser hårstråarna ut nu? har de blivit starkare och kan det blir ännu bättre efter 12 månader? Har du funderat på att göra fler operationer i framtiden på Ilter clinic? Kan du få rabbat på det? många frågor blev det.

  • Göran
   13 juli 2010 kl. 7:07

   Hej
   7 Juli så var det 12 månader exakt, jag har varit bortrest på sem. men kommer att lägga ut bilder under dagen.
   Håret ser ut och känns precis som resten av mitt hår det växer och beter sig som om jag aldrig gjort någon HT.

   Ja jag funderar på att täta till uppe på hjässan jag vet att det är begynnande där ingen fara än men efter sommaren skall jag nog boka en.
   Rabbat! ja det skall jag nog försöka förhandla till mig så många ggr som Ilter Clinic har tagits upp i denna blogg så har jag nog ett bra utgångsläge:-).

   MVH
   Göran

   • markus
    25 juli 2010 kl. 21:26

    Hej Göran! Kommer du att fortsätta blogga även under nästa HT som du planerar? Bilderna månad 12?

    Mvh Markus

 27. lillklas
  06 juli 2010 kl. 9:37

  Det verkar vara bluff och båg alltihop. Gå inte på det här.

  • Göran
   13 juli 2010 kl. 7:11

   Va? Vad menar du? det är ju som att säga ”att hjärttransplantation det är bara bluff”
   Ett tipps! ta reda på lite fakta innan du bildar dig en uppfattning.

   Lycka till!
   mvh
   Göran

 28. Niklas
  18 juli 2010 kl. 18:11

  Hej Göran,

  Jag tycker bilderna ser riktigt bra ut, men undrar om det inte är dax för slutbilderna?

  Som jag förstår så har det gått 12 månader nu?

  Mvh
  Niklas

 29. Ofrivilligt tunhhårig
  18 juli 2010 kl. 21:04

  Tjena, undrar om ngra nya bilder är på G ?

 30. robert
  19 juli 2010 kl. 10:17

  hej, när kommer nya bilder? lycka till

 31. Iman
  19 juli 2010 kl. 13:56

  hej göran hoppas att du har haft e de under sommaren ( första med hår). men hur går de med dom nya bilderna??

 32. Gäst
  19 juli 2010 kl. 17:34

  Hej göran 🙂 måste bara fråga. Blev det verkligen 5000 hårstrån som du blev lovad?

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 7:49

   Hej Ja det tror jag säkert jag har inte räknat men det är mycket hår
   mvh
   Göran

 33. Johan
  24 juli 2010 kl. 21:58

  Grattis! Jag kikade in förut och såg bilderna på ditt hår. Då tänkte jag detta var väll inget märkvärdigt. Inget jag skulle bli lyckligare av. Men nu såg jag efter 10 månadersbilden att det verkligen givit resultat. Ett stort grattis till en lyckad hårsäckstransplantation… Jag kommer själv att göra en då jag lider av håravfall… Men det jag måste göra är att vänta ut tills processen är någorlunda klar med mig.. Lycka till i ett hårrikare liv!!:)

 34. Gäst
  29 juli 2010 kl. 4:48

  Du är väldigt seg med dina uppdateringar, får mig att fundera över om ens själv är nöjd med resultatet. För när man normalt är nöjd med något så vill man gärna visa upp det. Bara min åsikt men känns som om den stämmer lite.

  Mvh

  • Göran
   01 augusti 2010 kl. 20:24

   Ja förlåt !
   Jag vet att jag inte uppdaterat på sista månaden sorry min kamera har varit på lagning och jag vill att alla bilder skall tas med samma kamera.
   det kommer nya bilder soon jag lovar!
   Jag är super nöjd med mitt resultat.

   mvh
   Göran

 35. iman
  01 augusti 2010 kl. 21:31

  tja göran
  jag förstår om din kameran e på lagning men du kan väl försöka svara på alla frågor som ställs. nu hade inte jag några men de finns frågor från markus och gäst !!!

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 7:51

   Hej Iman
   Självklart så skall jag göra det ha det bra
   mvh
   Göran

 36. Howard
  02 augusti 2010 kl. 11:27

  Jag tycker Göran gör tillräckligt många uppdateringar. Sen är det väl förståeligt att man inte sitter vid datorn varje dag i Juli. Bra bloggat Göran.

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 7:52

   TACK

 37. iman
  08 augusti 2010 kl. 12:10

  hoppas att du (Howard) tycker att sidan uppdateras väldigt ofta. de va bara tre månader sen nu. hahah

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 7:54

   IMAN nu snackar du skit det är ett tag sedan det kom in bilder men jag går in och svarar på frågor och det är också uppdatering tycker jag.
   mvh
   Göran

 38. ibbe
  08 augusti 2010 kl. 22:37

  hej GÖRAN, måste säga att du verkar vara en jätte trevlig man, men tyvärr så är jag nästan säker på att din blogg är enbart en reklam för cliniken, och är inte heller gratis, det märkte jag när jag berättade i en kommentar till dig om billigare priser på ht utomlands, då tom plockades nin kommentar bort från din blogg, jag tror heller inte att ni andra kommer att se min kommentar denna gång heller, men för de som funderar på att göra ht, jag råder er att göra det utomlands för det är långt under halva prist, och med bättre resultat,förlåt om sanningen svider, hoppas du inte tar illa upp.

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 8:11

   Jag tar inte illa upp alls alla har rätt till sin åsikt, jag med! vad jag skrev var att jag inte skulle göra denna operation utomlands. Och anledningen till detta är att det tar så lång tid innan slut resultatet kommer och många frågor kan komma upp under vägen. Att göra sin HT utomlands till halva priset om nu det verkligen är så (jag har själv ingen aning)är nog kanonbra såvida det inte uppstår några komplikationer då står du själv utan hjälp och det är ju aldrig trevligt.
   Jag har aldrig tagit bort någon kommentar men jag kan ha svarat på flera i samma text men alla kommentarer som ni lägger in publiceras. Såvida det inte står något helt olämpligt som inte rör ämnet, men det har jag inte råkat ut för. Och hoppas att jag slipper det.
   Lycka till!!!
   mvh
   Göran

 39. markus
  09 augusti 2010 kl. 7:33

  Hej Ibbe och ni andra!

  Det är klart att man alltid misstänker att den här typen av sidor utgör reklam men eg spelar det ju ingen roll, resultatet som vi får se är ju det viktiga. Synd dock att dem tar bort vissa ”opassande” inlägg men jag antar att man får köpa sånt. Hur vet du att resultatet utomlands blir bättre och vilken klinik då har du hört talas om?

  /Markus

  • Göran
   10 augusti 2010 kl. 8:13

   Som sagt jag redigerar inte era inlägg
   /Göran

 40. Ofrivilligt tunhhårig
  10 augusti 2010 kl. 17:36

  Stort tack för din öppenhet kring din operation och resultat. Jag ställer några frågor som jag hoppas du svarar på.

  1. Kommer du att transpl. hår till fronten, dvs det område som du opererat?
  2. Om inte, varför inte sikta på en förtätning och sedan ha en fin kort frisyr?
  Är det inte bättre att fylla i fram en att skapa en gle flint?
  3. Skulle man kunna få se några nya bilder på dig.
  4. Får du betala för den nya operationen?

  Att du gör en till hos Ilter verkar vara bra betyg såvida du inte får en gratis operation pga fördålig täthet.

  Hoppas den kommer att gå bra 🙂 Stort tack för bloggen.

  • Göran
   11 augusti 2010 kl. 12:23

   Hej
   Jag kommer att lägga ut nya bilder i dagarna.
   Det är inte bestämt än om jag behöver täta till fram men om det behövs får Dr Ilter bestämma men framför allt gäller det den begynnande flinten bak.
   Den ekonomiska biten behåller jag för mig själv, men jag kommer att betala för mig, jag vill inte att Ilter klinik skall kunna bestämma något ang. denna blogg.
   Jag är mycket nöjd med min tidigare HT så för mig är det en självklarhet att välja Ilter klinik.
   MVH
   Göran

 41. Ofrivilligt tunhhårig
  14 augusti 2010 kl. 13:40

  Hallo,

  Ser fram emot bilderna. Ta gärna både fram och bak så man se hela intrycket i nuläge inför operation 2 både i skarpa ljus och utan.

  Funderna gärna på om du inte ska täta mer istället för att dölja en gles flint som i framtiden kommer att bli större.

  Med tanke på ilter omsättningen på 10-15 miljoner per år borde han kunna sluta snåla och ge dig gratis. Bättre att du berättar och är ärlig, annars börjar bara spekulationer.

  Berätta gärna kring dina givar möjligheter också.

  Hoppas det går bra för din kommand operation !

  • Göran
   17 augusti 2010 kl. 8:38

   Hej
   Varför detta intresse vad jag skall betala? det är inte därrför jag skriver denna blogg anledningen till att jag även skall skriva om min nästa ht
   är att jag har haft en mycket smidigare upplevelse runt min ht än en del andra och jag vill se om jag bara hade tur med den första.
   sedan tycker jag att det kan vara av intresse att se mitt resultat när jag snaggat mig.

   mvh
   Göran

 42. Ofrivilligt tunhhårig
  17 augusti 2010 kl. 18:14

  Eftersom frågan är ställd finns det väl intresse, vaför annars ställa frågan.

  Vänd på det, varför är det så oerhört hemligt, får du gratis kul för dig, betalar du 3 kronor, kul igen. Vad är bekymret?

  Förebilder utan snagg är intressant oxå, annars är resultatet väldigt svårbedömt, när du inte har snagg som långsiktigt resultat och jämföresle objekt.

  Bilder innan operation med din frisyr som du har nu både fram och bak och sedan samma bild med snagg fram och bak då går det att jmf.

  Har kollat hela din blogg, jag kan inte se ngn bild hur du ser ut innan operation med utan snagg, kort hår.

  • Göran
   18 augusti 2010 kl. 7:59

   Du har rätt, men det finns gränser på min öppenhet. jag har bestämmt mig för att vara totalt öppen vad det gäller min HT men du verkar ha ett stort intresse även runt detta så du skall få ditt svar.
   Jag har betalat 100% på min första HT och kommer att betala 50% på min andra du verkar ha ganska bra koll på antal och behov så vill du veta hur mycket pengar det rör sig om så är det bara att räkna. Det är möjligt att Ilter klinik skulle ha råd att göra detta gratis men jag vill göra rätt för mig och som sagt jag vill inte att dom skall ha något inflytande i min blogg, utan den är bara en valig fd.tunnhårig kille som berättar om sin upplevelse kring en FUE IM hårtransplantation.
   Bilden på när jag sitter i blå tröja med min son i knät är en månad innan operation och filmen som Aftonbladet har gjort del1 är också innan.
   jag kan kolla med kliniken om dom har mer kliniska bilder sxå kan jag lägga ut dom det blir en snygg avslutning på denna ht.Tack för tipset!!
   mvh
   Göran

 43. Ofrivilligt tunhhårig
  18 augusti 2010 kl. 16:58

  bra svar.

  Ang pris.
  Bra att du får rabatt, det ska du ha. Tyvärr är det vår olycka som just nu styr prissättningen, ilters marginal ligger på 35 procent på omsatta 12 milj, det finns utrymme för lägre priser. Hur många företag har en sådan marginal.

  Tycker alla borde kunna ha råd med operation.

  Ang resultat
  Bild med långt hår och kort hår innan operation (du borde ha massor hemma)
  samt bilder nu med långt hår och kort hår. Det skulle vara grymt.

  • iman
   20 augusti 2010 kl. 11:37

   de kan inte vara för dyrt efter som de e vi konsumenter som styr de. om de inte fans underlag för de så hade han inte satt dom priserna. sen kan jag hålla med dej att de e dyrt men desto fler som gör en ht desto rätt e priserna. man kan kan inte häller säga att man inte har ett val bara för att de bara finn ett sånt klinik. man har alltid ett val.sen vad göran får betala e hans en sak fast jag önska att hag hade fått 50% i rabatt:) . sen väntar jag som alla andra på bilderna från 12 månaden men göran måste vara i 14månaden nu. så hoppas att vi får bilder snart.

 44. markus
  20 augusti 2010 kl. 6:38

  Hej Göran!

  Jag tycker nog dem är lite hård mot dig angående bilder men framför allt den ekonomiska biten, jag tycker du gör ett jättebra jobb med denna ”web logg” som både är informativ samt spännade att följa. Angående den ekonomiska biten så körde Ilter en drive mellan jan och april i år där man sänkte priserna 20 % mot att man skickade in bilder på sin utveckling till dem under ett år efter operation. Nu har dem billigare fredagar så jag tror att man kan få en liknande operation som göran gjort (2500 hårsäckar) för omkring 100 000 kr om man pratar med kliniken. Jag var där själv i våras men dem tyckte jag än så länge hdade för mkt hår att göra en operation men jag tappar mer och mer så snart är det väl dags för ett besök igen. Bara glädjen att veta att jag inte kommer bli helt flintis känns bra för mig då alla på min mammas sida tappat håret så jag har alltid vetat vad som väntar mig. Tack Göran för denna blogg, det ska bli kul att kolla in här då och även fortsättningsvis!

  /Markus

 45. Ofrivilligt tunhhårig
  22 augusti 2010 kl. 9:08

  Dom flesta personer har inte 100 000 kr på konto som kan användas för en operation, ännu mindre lika mycket till för en eller flera operationer till.
  Har du en annan åsikt kanske.?

  Det påverkar naturligtvis urvalet av klienter som har råd att genomföra en sådan operation eller operationer. Hur lång tid tar det för dig att spara ihop 100 000. Tänk till lite.

  100 000 kr debitering för arbete är över 3000 kr per timme moms borträknat baserat på 4 personer, här menar jag att det finns utrymme för lägre pris så att fler personer har möjlighet att genomföra en operation.

  Valet för personer som nte har råd, är att dom inte har ngt val att göra en operation. Är alltså inget val..

  Ingen av dessa kommentarer avser göran eller hans operation, det är inlägg av almänn karaktär som syftar till vårt gemensamma läge när det gäller att ev. göra en operation.

  Som jag skrev finnst det stort utrymme för lägre priser eftersom Ilter har en marginal på 35% när alla avdrag är borträknade.

  Anser också att det är bra att Göran får en rabatt, välförtjänt !

  • Opererad
   23 oktober 2010 kl. 19:30

   Jag undrar vad Lotus har för påslag. Roligare att köra än att se på, men utanför den ekonomiska eliten – att ens få lägga handen på en. Jag undrar också över Dolce&Gabbanas, Pradas eller Cavallis påslag på sina kläder? De går antagligen vinst på utförsäljningarna nedåt 70%. FUE Op’ar kanske, rent praktiskt sett, är en produkt för en ekonomisk elit? eftersom tillgängligheten är minimal och exklusiv (kompetens/tillgänglighet).

   Att få håropereras känns lika långt utanför en mänsklig rättighet som att förstora bröst eller begära skadestånd för en anhörig som mister livet. Som individ får man ta ansvar för både kvalitéer likväl som förluster. Vi får pröjsa mer ju längre bort från mainstream vi kommer. Ett fåtal köper sig fri men fler kan inte, och är i gengäld beredda att kriga på ekonomisk avund. Men problemet känns ju litet eftersom klinikens kompetens tydligen inte är värd pengarna. Då kommer det ju massor med avknoppningar och priserna pressas ned. Lotus blir Volvo!

 46. markus
  22 augusti 2010 kl. 17:01

  Hej. Jag tycker precis som du att 100 000 är mkt pengar, och visst borde det finnas utrymme för lägre priser. Jag jobbar själv inom IT konsultbranchen och 1200 i timmen är normalt. Sen har dem ju ev hyra samt operationsutrustning att betala för men visst, 3000 per man och timme låter mkt. Men det är väl som allt annat tyvätt, utbud och efterfrågan. Kan man ta sånna priser så gör man det, så enkelt är det ju. Sen kan jag tycka att detta forum inte borde handla om pengar eftersom Göran ju inte har ngt med det att göra, vi är ju bara intresseade av han resultat på hårfronten.

  /Markus

 47. Ofrivilligt tunhhårig
  23 augusti 2010 kl. 17:36

  Inte fel att vi utbyter alla tankar som rör detta ämne tycer jag 🙂
  Även IT företag har avskrivningar antar jag.

 48. Anders
  03 september 2011 kl. 19:22

  Hej Göran! snyggt resultat! jag har en fråga som angår HT och inte pengar…
  vad händer då man transplanterat hårsäckar och sedan mister mer hår. Hur skulle det se ut? är dom någolunda duktiga på kliniken att spekulera i hur pass mycket hår man kommer bli av med, eller går det inte att säga över huvud taget?
  mvh

  • fuehairrestoration
   22 september 2011 kl. 18:48

   Hej, bra fråga jag frågade Dr.Ilter när jag opererades och han ser ganska tydligt när man rakat håret sedan går han lite omlott.
   men det bästa är att du frågar på kliniken jag var ju lite påverkad och kan ha missat något .
   mvh
   Göran

  • fuehairrestoration
   22 november 2011 kl. 21:27

   De hårsäcksgrupper som transpanteras tappar du inte men det är klart om du fortsätter att tappa hår så kan det bli aktuellt med en yttligare fue i framtiden
   mvh Göran

 49. Mia Svensson
  11 mars 2013 kl. 23:57

  Jag har haft kontakt Dr.Liter bluf och båg dom sa nej till att operera mej dom kan inget alls ta betalt kan dom jag gick till en annan klinik hälften så dyrt fin personal jag opererade mej hel nöjd akta er för gå någon annan stans.

 50. fuehairrestoration
  12 mars 2013 kl. 4:53

  Bluff och båg ? Varför? För att han inte valde att operera dig.
  Han tyckte väl inte att du behövde någon hår transplantation
  Och besparade dig den kostnaden.
  Hur får du det till Bluff och båg ?
  Med vänlig hälsning,
  Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: