+11 veckor

Tiden rullar på fler och fler hårsäcksgrupper kommer upp.

Vissa har lite svårt att ta sig igenom skinnet, då blir det som en liten finne och kliar lite men försvinner snart.

Än så länge så ser man bara att det kommer nya hårstrån om man tittar riktigt nära så visst även om jag tycker att det känns så ser väl inte min omgivling något resultat än men det är lungt det kommer det är lika säkert som ammen i kyrkan.

Jag var hos frisören ett par dagar efter mitt förra inlägg , och hon kunde inte fatta att jag gjort detta ingrepp för bara 9 veckor sedan och att min hårbotten såg frisk och välmående ut. vi pratade en lång stund om hur bra det är att denna metod finns och att det är många som faktist lider av sitt håravfall. Frisörsen  tyckte att det bästa var att man kunde göra något innan man blev tunnhårig , genom att ingreppet är så minimalt men ändå gav så mycket resultat. Så kan man istället för att göra ett stort ingrepp göra flera små vare efter behovet ökar på så sätt blir man aldrig tunn och dessutom är det lättare ekonomiskt. 

10 veckor (7)10 veckor (6)

 

 

 

 

 

 

10 veckor (5)10 veckor (4)

 

 

 

 

 

 

10 veckor (3)10 veckor (2)

 

 

 

 

 

 

10 veckor

 1. Danne
  28 september 2009 kl. 16:22

  Kul blog! Går själv lite i tankar att göra liknande operation så är väldigt intressant att följa

 2. joakim
  05 oktober 2009 kl. 16:39

  Hej Göran! fick nys om den här bloggen rätt nyligen. Är inte så mycket för bloggar annars men den här är ju lätt den intressantaste! skulle själv gjort en stor transplantation i november förra året, men fick ju tyvärr då lämna återbud när crashen kom. men kommer förhoppningsvis göra den till våren nu istället. Så kommer följa upp dig här nu och se hur de utvecklar sig! Tack för en grym och intressant blogg! / Jocke

  • Göran
   13 oktober 2009 kl. 5:24

   Hej Jocke
   Jag är ingen pro vad det gäller bloggande men det kanske är just därrför den är intressant, hur som helst tycker jag att det är kul att den uppskattas och jag hoppas att den ger en tydlig bild om hur en helt normal medelålders man upplever en fue im från A-Ö. Det är mitt mål med bloggen.
   vad det gäller din kommande operation, önskar jag dig lycka till och sedan förstärker jag med den klassiska DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT….
   Haha
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: