11månader

Det har nu gått 11månader sedan jag gjorde min HT, och när jag tänker tillbaka på tiden som gått så känns det som en evighet sedan.Jag har enda sedan 5-6 månader efter ht tyckt att det är bra resultat och att det kommer mer hår än innan, men när jag tittar tillbaka på bilderna så förstår jag att det är 12månader till fullt resultat.jag är själv mycket nöjd med mitt resultat och vägen hit.

Jag är glad att jag fick en så tydlig information om hur lång tid det dröjer innan fullgått resultat annars hade det nog varit jobbigt att vänta och likaså med de olika växtfaserna.

Jag har en tid nu gått i tankarna att göra en till FUE IM denna gång bak på skalpen, en del som jag pratat med tycker att det är bra som det är och andra förstår och tycker som jag att om jag ändå  gjort en HT så varför inte göra det fullt ut och även göra en på skalpen annars kommer den att bli kal om några år och då är jag tillbaka på ruta ett med att vara tunnhårig.Det är ju så att det transpanterade hårsäcksgrupperna kommer alltid att fortsätta att producera hår och med en yttligare ht så säkerställer jag att ha håret kvar resten av mitt liv och den tanken gillar jag skarpt.

Dessutom kommer det att bli riktigt bra bilder för er som vill se efter ev ärr och täthet mellan hårsäcksgrupper när jag klipper mig till 3mm stubb igen.Och jag kommer naturligtvis blogga vidare även denna gång.

Operationen är planerad till slutet av September  jag vet inte i skrivande stund hur stor den kommer att bli det får proffsen bestämma.

 1. Göran
  10 augusti 2010 kl. 8:20

  Hej på er denna sida hade jag inte publicerat pga att jag inte hade några bilder
  mvh
  Göran

 2. Ofrivilligt tunhhårig
  10 augusti 2010 kl. 17:42

  Se mina tidigare frågor och publicera gärna nya bilder innan du rakar dig, helst även bakifrån så vi kan följa dig före och efter din nya operation.

  Lycka till

 3. iman
  10 augusti 2010 kl. 17:54

  snälla göran du kan väl försöka ta bilder innan du börjar med din nya HT så att man ser hur du ser ut där du redan har gjort en HT. skulle bara säga att de går bra för mig och att de växer väldigt mycke nu. och de e fler personer som tycker att jag borde vara nöjd nu men de har ju bara gott snart 6 månader så jag hoppas att de kommer dubbelt så mycket som de har gjort..

 4. Gäst
  21 augusti 2010 kl. 2:19

  Det är ju så självklart att Gäran inte är nöjd med sin operation då han inte lägger upp bilder. Riktigt besviken är jag och jag snackar säkert inte bara för mig, vi som följt detta sen första början! Mycket dålig stil Göran.

  • Göran
   21 augusti 2010 kl. 8:21

   Sorry! men nu har jag lagt upp nya bilder hoppas att du blir glad igen under rubriken 13 månader
   trvlig läsning
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: