14veckor

Hej! tiden bara springer på jag kan inte fatta att det redan gått 14 veckor sedan jag opererade mig.

Jag har idag varit på Ilter Clinic och vi  igenom hur allt gick för mig. Dr. Demir Ilter tittade och bedömde att ca 5% av hårsäcksgrupperna är aktiva nu och var dag from nu kommer det att bli fler aktiva.

Jag upplever denna tid ganska seg jag vill ha resultat NU! men det är som med tulpanlökar: man sätter dom nu sedan kommer skotten i vår under tiden glömmer man bort dom.

När jag  tittar mig i spegeln tycker jag mig se resultat men på bilderna så är det samma gamla flintskalle det skall bli ruggit skönt när det märks en tydlig skillnad.

IMG_0049IMG_0051  

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0050IMG_0048

 1. Joakim E
  15 oktober 2009 kl. 21:12

  Tjenare,

  Schysst blogg! Kasst att inte företagen som utför dessa operationer kan bistå med samma kvalitativa material. OK, nu har vi ju ändå fått ett perfekt material att fundera kring och utvärdera, men det är ju tack vare dig och din entusiasm, kul att det finns såna som du! Jag undrar varör man inte kan ta en ”skalp” ifrån en donator och sy fast på skallen – har du hört om nåt sån´t? Kan man ta hårsäckar ifrån andra människor (kanske med bättre hårkvalitet än en själv)? Vad sker med de områden som blitt av med hårsäckarna – blir håret tunnare där, d v s finns det en gräns för hur många ggr man kan ”sno” hår ifrån givarområdet? Lever de flyttade hårstråna lika länge på f d flinten som sina gamla kompisar i nacken eller där de satt? Vad har du pröjsat? Ingår nån garanti? Kan man göra detta i Thailand eller annat låglöneland? Många frågor blev det……….

  • Göran
   17 oktober 2009 kl. 10:26

   Hej Joakim!
   Din fråga om donation ifrån en annan människa har jag tidigare frågat Dr.Ilter om, svaret var att det skulle kunna gå men det skulle vara oerhört dyrt jag frågade varför?jo om man skall få tex. en lever donerad så måste man sänka sitt eget immunförsvar helt för att kroppen inte skall stöta ifrån organet,samma sak gäller vid all donation, detta gör man om det är livsnödvändigt inte för hår.

   Ang.hur många operationer man kan göra är det inviduellt och det kan du få svar på om du går på en konsultation. i mitt fall så kan jag göra ca 5-6 st om det skulle behövas men då skall man tänka att jag har gjort FUE IM med den metoden plockas hårsäcksgrupperna en och en med ett mycket litet instrument detta gör att det inte blir några ärr dessutom kan läkaren plåcka där det är tätare. detta är anledningen att jag valde Ilter Clinic.

   Vad det gäller livslängd så är svaret ja de fortsätter att producera hår livet ut detta beror på att nack och sido hårsäckarna inte har manligt könshormon.
   vad man inte får missa är att de hår som ännu inte gått i vila kommer att göra det och därför kommer eventuellt fler operationer bli aktuell om några år.
   det gäller att hushålla med sina hårsäcksgrupper och inte lockas till så kallad denspacking.

   Jag vet inte om man kan åka till något låglöneland och operera sig men jag skulle aldrig göra det mycket tack vare eftervård och svar på frågor.
   Jag vet inte hur andra företag har det med eftervård men på Ilter Clinic har dom en SPA avdelning där man får gå och få drenerings massage av en hudteraput
   vilket är så jävla skönt så det är inte klokt.
   Jag gjorde en ganska stor operation så det blev mycket pengar 140000:- men det var det värt.

   Hoppas att jag inte missat någon fråga och att du är nöjd med mina svar.

   MVH
   Göran

 2. Gabbe
  17 oktober 2009 kl. 19:13

  Nice med uppdatering på förändringarna.
  Lite funderingar.
  -Jag har funderat lite på dreneringsmassagen du skrivit om du gått och fått hos Ilter flera ggr och alla återbesök du varit på. Jag antar att dem inte ingår i FUE operationskostanden utan att du betalar extra för dem?
  Tyckte det stod på deras hemsida att man bara åker på återbesök typ ett år efter operationen när allt växt ut?
  -Du hoppar över Propecia och Rogaine helt och hållet efter operaationen? För omständigt eller får du problem med dem?
  Känner att ska jag fixa mitt hårfäste för nästan 100 papp så vill jag inte att mitt gamla hårfäste dras tillbaka 5 år senare och jag får två hårfästen på skallen så Rogaine låter nästan som ett måste eller? =/

 3. Dean
  19 oktober 2009 kl. 19:52

  Måste hålla med föregående skribenter. Bra och intressant blogg!
  Jag gjorde en op på ilter för några månader sedan. Gjorde den minsta för att se om de verkligen funkade och blev bra. när slutresultatet kommer blir det isf en komplettering. Just nu är ja inte särskillt imponerad men blir ganska ”lugn” när ja ser att du inte heller har fått så särskillt mkt till förändring.
  Hoppas att det börjar växa så de knakar snart för oss båda. 🙂

 4. sven
  01 november 2009 kl. 23:06

  Hej
  Tycker då att resultatet inte nåt o hänga i julgranen.
  Och absolut inte tillräckligt för den dyra summan,

 5. Göran
  03 november 2009 kl. 11:18

  Hej Sven och Dean,
  Eftersom ni har samma uppfattning om resultatet svarar jag er båda två samtidigt. Jag gjorde min operation i juli 2009. Fullgott resultat är ca ett år efter operationen. Det vore ett under ifall jag hade full kalufs redan. Jag kan hålla med er om att på bilderna ser det inte mycket ut men människor i min närhet lägger definitivt märke till skillnaden. Det är svårt att se ”tjockhårig ut” med blixten så nära. Mitt tips är att gå tillbaka i min blogg där jag berättar om processen tillbaka till hår. Om ett år kan det eventuellt bli aktuellt med en komplettering. Som ni vet är det här min första operation.

 6. Anders
  24 november 2009 kl. 10:08

  Hej.

  Intressant blogg, hoppas du fortsätter uppdatera. Resultaten kommer säkert med tiden. Mvh Anders

 7. Matte
  24 november 2009 kl. 18:15

  Hej Göran!

  Det känns som om det var ett tag sen sist. Hur går det?
  Jag följer din blogg och är supernyfiken! Jag kan erkänna att jag kämpat med mitt håravfall i över 20 år. Jag hade en bror som tappade sitt jättetidigt (vid ca. 15 år) och jag blev livrädd. Det var precis när Minoxidil hade premiär och jag fick detta utskrivet. Detta har nog bromsat mitt håravfall men idag är det tunt!! Jag var även hos doktorn och fick Propecia utskrivet men jag fick ont i ljumskarna av detta. Jag fick också för mig att detta inte var bra för potensen vilket visat sig stämma bra…
  Nå, hur känns det nu?
  Är du nöjd?
  Jag har nog svårt att betala den summan du säger dig betalat men va faan…. känns det bra så varför inte! Återkom gärna med lite inlägg. Jag är nyfiken.

  /A

  • Göran
   01 december 2009 kl. 23:08

   Jo du har rätt jag tycker att det blir roligare om man ser skillnaden mellan mina inlägg annars blir det bara en massa annat snack om fiske osv. hahaha
   Men lugn jag lägger upp bilder under dagen.
   Ja har också hört att det kan bli ganska trista biverkningar av Propecia och det räckte för att jag inte ville pröva. men alla reagerar säkert olika.
   Jag är helnöjd med min FUE IM och mer hår kommer varje dag.

   Vi hörs!

   Göran

 8. Hans
  28 november 2009 kl. 11:13

  Tjena Göran!
  Schysst blogg! 2006 gjorde jag en FUE OP (1500), den bästa investering jag gjort.
  Efter ca 5-6 månder kom den stora förädringen och resultatet var enestående.
  Finns med som referens på Ilterclinic.com, Med beskrivning ”manligt med vikar och vill behålla dem”
  Lycka till!!

  • Göran
   01 december 2009 kl. 23:10

   Tackar!!

 9. Mikael
  28 november 2009 kl. 19:46

  Hej

  Väldigt bra sida du gjort verkligen kul att kolla hur det blir

  Har du någon aning varför man inte kan fylla ut med hår från skägget ?

  Om man nu ändå rakar sig varje dag och det ändå inte blir några ärr

  så hellre en hårig skalle än haka .

  Och vore perfekt om man har en stor flint

  Mikael

 10. Göran
  01 december 2009 kl. 23:15

  Kul att du gillar min blogg!
  Jag har hört om en läkare som tar hårsäcksgrupper ifrån skägget,och det kanske går men rent spontant så känns det som om det inte är en höjdare det är ju olika typer av hår skägget är ju hårt och strävt.
  Men vad vet jag jag är ingen expert på området jag har bara gjort en operation.

  mvh
  Göran

 11. Johan
  13 april 2010 kl. 1:01

  Bara att inse att strip är den enda metod som kanske funkar lite grann. Denna metod som du genomgått har ju inte gett ett enda hårstrå verkar det som. Propecia och rogaine fungerar inte heller. Vet folk som tagit detta i åratal men bara blivit skalligare ännu snabbare än folk som aldrig tagit nåt. När man slutar oroa sig så blir håret tjockare verkar det som.

  • Göran
   15 april 2010 kl. 22:14

   Va??? har du tittat på bilderna ? verkar det som om jag inte fått ett enda hårstrå?
   Skillnaden mellan Stripp och FUE är metoden för att få brot hårsäcksgrupperna ifrån givarområdet.
   Strip skär man bort en remsa och rensar den sedan FUE IM plåckas en hårsäcksgrupp i taget.
   sedan placeras dessa ut i mottagar området.
   Som jag vet så har ingen sagt att inte Propecia och rogaine fungerar utan vad som sägs på denna sida är vad var och en har för egna erfarenheter dessa kan och är olika från varandra, detta betyder inte att någon ljuger utan bara att man upplever saker olika.
   MVH
   Göran

 12. 02 januari 2013 kl. 5:27

  Our purchase essay writers are masters, doctorate
  and Ph – D degree holders therefore the essay that you order to purchase is
  done by a writer of your academic level. Selecting one that has proper mattress size.

  Fr.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: