+19 veckor

Hej!

Fem veckor har gått sedan sist och jag tycker att det har hänt en hel del på hårfronten, det nya hårfästet börjar att ta form och det har blivit tätare uppe på hjässan.

Det är nu snart 5 månader sedan jag gjorde min FUE IM och jag måste säga att jag känner mig ruggit nöjd med resultatet och bättre kommer det att bli.

Idag har jag varit hos frisören och vi satt och pratade om tunt hår jag sa inget om in operation utan ville se om hon märkte något, när jag sedan sa som det var så bara gapade hon, inte en chans att det syns sa hon efter att ha tittat lite närmare. Sådana reaktioner gillar jag speciellt som att jag tycker att det värsta som kunde hända vore om mitt hår såg konstgjort ut.

Det ända som jag har märkt en skillnad efter att jag opererat mig är att jag vid ett par tillfällen fått en finne i givarområderna. I övrigt så känns allt som om jag aldrig gjort någon operation, inga spänningar, känsel bortfall eller kliningar.

 1. Tommy
  02 december 2009 kl. 12:20

  Tjena Göran! Kul att du lägger upp lite ”äkta” material att följa. man ser ju normalt bara före och efterbilder och dom vågar man ju inte lita på. Jag har själv funderingar men vet ju inte hur bra det blir. Tänkte att jag frågar dig istället för klinikerna säger ju bara det dom vill. vad jag läst så har man ca 100 000 hårstrån på huvudet, du har förflyttat ca; 5000 om jag minns rätt! räcker det eller kan man ta från givarområdet igen vid ett senare tillfälle? det borde ju vara någonstans runt 40 000 hårstrån på hjässan om man vill ha det helt perfekt!

 2. Snyggve
  03 december 2009 kl. 11:39

  Gött med uppdatering.
  Ser bra ut.
  Jag gjorde en FUE hos Ilter för typ 2 veckor sedan och jag undrar hur huden på ditt mottagarområde känns? Känns huden som på reseten av hjässan eller mer skrovlig?
  Just nu känns det mer läderartat på min front och jag har sett flera bilder på folk som gjort FUE att huden oftast ser mer ”härjad” ut där dem fått hårsäckarna satta.

 3. markus Thorssell
  13 december 2009 kl. 19:18

  Ser mycket bra ut, stor skillnad mot före transplantationen, grattis!

  • Göran
   14 december 2009 kl. 22:59

   Tackar det händer mycket nu .
   mvh
   Göran

  • Göran
   14 december 2009 kl. 23:02

   Hej Snyggve!
   Huden i mottagaromr. känns helt normaldet ända som kan vara är en mycket svag rodnad men det är inget som stör och rodnaden kommer helt att försvinna med tiden.

   Lycka till!!
   mvh
   Göran

  • Göran
   27 januari 2010 kl. 17:50

   Tackar Marcus

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: