7 månader

Hej

Det glädjer mig att det visats ett så stort intresse för min blogg och jag vill passa på att tacka er för era komentarer.

Det känns helt otroligt att jag dagligen får höra komentarer ifrån kompisar, kunder, min fru osv. Te.x.har du gått ner i vikt?, du ser fräch ut, Shit vad mycket hår du fått. och denna som jag fick i måndags av en arbetskamrat  ”faan vad hårig du är”:-).Och anledningen är bara att jag fått håret tillbaka ingen viktminskning eller solning. Många säger också att jag ser yngre ut. Och det är ju kul.

I detta läget så har ca. 60% av hårsäcksgrupperna vaknat.  och jag måste säga att om det inte kom mer hår nu så skulle jag ändå vara nöjd. Jag har inga men alls efter operationen allt känns precis som innan helt normalt.

När  jag går till frisören så blir dom alltid lika förvånade att jag gjort en HT  och dom säger att det absolut inte går att se, speciellt eftersom att jag inte har något ärr i nacken. Detta är härligt att höra eftersom att det är väldigt viktigt för mig att det ser naturilgt ut.

Klicka på bilden så blir den större.

Bilder som togs på Ilter Clinic i samband med 7 månaders kontroll.

Närbilderna är tagna med en microkamera och visar givar områdena det området som man plockat hårsäcksgrupperna ifrån.

Vad som man tydligt kan se är de nya hårstråna som kommer det är dom som är korta och en del syns bara som små svarta prickar än,men dom kommer starkt.

de små runda nyans skilnaderna som man kan se är de ända som man skulle kunna kalla ärr.

obs dessa syns bara med microkamera.

 1. Christoffer
  12 februari 2010 kl. 14:53

  Hej Göran

  Mkt intressant blogg !!
  Av bilderna att döma så verkar det som håret i fronten är tunnare än på övriga huvudet. Kan det vara så att det är svårare att få det transplanterade håret att växa i fronten? Har själv behov att förtäta i vikar och front men jag vet inte om jag vågar pga omgivningens reaktioner.Lycka till!

  • Göran
   13 februari 2010 kl. 6:41

   Hej
   Jag har bara fått possitiv respons. Men jag tycker inte att din omgivning skall bestämma en sådan här sak det är något som du gör för din egen skull och vill du så skall du göra det.
   det är helt riktigt att det är lite tunnare i fronten och det beror på att det bara är ca.60% av de transplanterade hårsäcksgrupperna som har vaknat du får tänka på att jag har 5månader kvar till fullgått resultat.

   MVH
   Göran

 2. ibbe
  14 februari 2010 kl. 1:58

  hej Göran , jag har tappat mycket av mitt hår det senaste året, och med det så tappade jag oxå mitt själv förtroande, efter som jag var så fixerad av mitt hår, ändå så vågar jag inte genomgå en sådan operation eftersom jag märkar att vissa uppnår inget resultat, jag vägrar att bli flintis, vad tycker du jag ska göra.

  • Göran
   15 februari 2010 kl. 22:45

   Hej Ibbe
   Jag fattar exakt hur du känner men jag lovar om jag hade vetat vad jag vet idag så hade jag inte väntat så länge med min ht.
   Jag trodde själv att det skulle vara jobbigt efter op. men läknings processen gick så fort eftersom dom inte skar ett långt snitt utan bara plockade hårsäcksgrupperna en och en.
   gå in och kolla den första tiden efter min op. här i bloggen där står det precis hur allt kändes.
   Jag vill råda dig att boka en konsultation på Ilter clinic då får du svar på dina funderingar och dom ser vilket behov som du har och du får även en kostnads bild.
   Konsultationen kostar ingenting.

   Lycka till !!
   MVH
   Göran

 3. johan
  14 februari 2010 kl. 14:55

  schysst utveckling. Vi följder den med spänning. Men du, kan du inte ta en riktig närbild på nacken så man får se hur det där ärret blev. Det är ju lite intressant också.

  • Göran
   15 februari 2010 kl. 22:49

   Självklart skall jag göra det!

   Jag kan åka förbi Ilter clinic så får dom ta en bild med deras hårbotten kamera. Hoppas att dom har tid imorgon
   Jag tar även en bild med en vanlig kamera.
   Spännande!

   MVH
   Göran

  • Göran
   14 mars 2010 kl. 14:37

   Du vet väl att du inte får något ärr med denna metod? med Fue im så plockar kirurgen ut en hårsäcksgrupp itaget med ett super litet instrument bara 0.6mm i diameter.

   mvh
   Göran

 4. Zoran
  18 februari 2010 kl. 18:14

  Ser mycket bra ut och efter bara 7 månader dessutom!
  Vad kostade din operation?

  • Göran
   20 februari 2010 kl. 8:43

   Hej Zoran!
   Trodde först att det va Zohan ifrån Jiddra inte med Zohan som var inne 😉 Nää skojade bara.
   Jag behövde en ganska så stor operation på 2500 hårsäcksgrupper och fick betala 140 000sek för den
   men då ingick allt så som eftervård, produkter, lunch och efterkontroller dessa saker har jag hört att andra tar betalt för.
   MVH
   Göran

 5. wam
  18 februari 2010 kl. 20:53

  Gratis Göran !
  Jag ser en klart positiv utveckling. Jag är så glad för Din skull !
  man har bara ett ord att säga GRATIS och BRAVO.

  Jag kan tänka mig och nästa säker att det kommer mykcet tätare med fronten när folliklarna vakanar till 100%. Som oberpoende person så kan jag bara se en stor förändring som kommer att vara livet ut.

  En gång till Ett Stort Gratis Göran !

  Glöm inte sätta nya foto på ID korten :=)

  • Göran
   20 februari 2010 kl. 8:37

   Tack Wam!

 6. markus
  21 februari 2010 kl. 20:14

  Hej igen Göran! Jag har planer på att delta i den här uppföljningsstudien som ilter gör just nu. Jag har ett par frågor. Du skriver om ett par efterbehandlingar som du fått hos Ilter. Jag bor just nu en bit ifrån sthlm och kan inte enkelt ta mig dit för dessa, är det ngt man klarar sig utan lätt? Jag jobbar inom en branch med en ganska ”manlig chargong” där kanske inte hårtransplantatiner är så vanligt. Jag har tänkt vara borta från jobbet 2 veckor efter operationen, är detta nog för att det inte ska synas allt för mkt av ingreppet? Är man i skick efter operationen att köra bil en timme?

  Mvh Markus

  • Göran
   26 februari 2010 kl. 0:34

   Hej Marcus!
   Ja jag läste på hemsidan att dom hade någon studie på gång Kul för dig att du kommer till skott.
   Ja jag bor bara en mil från kliniken så jag åkte dit vid några tillfällen straxt efter operationen hade det varit längre så hade jag klarat mig utan men det är alltid skönt med ansiksmassage.
   Manlig chargång? det tycker jag att du skall skita i vill dom vara flintiga och tycka att det är mannligt så får dom väl tycka det jag lovar dig att det kommer flera stycken av dina kollegor efteråt och frågar intresserat om din operation.
   Det som syns efter 14 dagar kan vara en svag rodnad i hårbotten om du kollar på mina bilder så ser du den. Alla skorpor är borta och du har stubb.
   håret kommer att växa upp ca 1cm sedan faller det av igen.
   Jag gjorde en stor operation och det var inga problem alls för mig att köra hem jag skutsade till och med hem två av sköterskerna. så det tog nog en timma innan jag var hemma.
   Lycka till nu Markus!!!!!!

   MVH
   Göran

 7. 27 februari 2010 kl. 18:47

  pretty bad result , only few hairs stayed

  • Göran
   03 mars 2010 kl. 22:38

   Do you mean my result?

 8. Ej frivilligt tunnhårig
  06 mars 2010 kl. 21:20

  Tack för din blogg och ditt stora mod ! !

  Har ett par frågor.

  Kan du ta en närbild i skarpt ljus (spot kanske) på mottagar området?
  Vill se om stickhål syns.

  Hur många FUE flyttade du, 140000 låter dyrt?

  Fick du ingen rabatt trots all gratis reklam du gör?

  Vad är skillnad på FUE och FUE IM, vilken gjorde du?

  Hoppas att du får mer hår i din återväxt.

  Tack !

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:53

   Hej Ej frivilligt tunnhårig!
   Jag ser att du tror att dina komentarer granskats och censurerats och så är inte fallet jag har bara inte varit inne på bloggen på ett tag därför så har jag inte svaran för ens nu. sorry!!!
   Jag har gjort en video som skall läggas upp på you tube i dagarna sedan länkar jag till den ifrån bloggen.
   Men vadå stickhål i mottagar området i dom snitten sitter ju hår??
   Jag flyttade 2538 hårsäcksgrupper.
   För mig var resultatet mycket viktigt och med resultat menar jag inte bara att få hår på huvudet det ser jag som självklart, utan att det ser naturligt ut jag ville absolut inte ha ett jätte ärr i nacken. Det var viktigare än priset 140 000kr är mycket pengar men som jag sa i intervjun på Aftonbladet så blev det ingen Thailads resa med familjen utan jag ville lägga dom pengarna på mig själv.
   Rabatt 🙂 ja det har jag inte tänkt på, men det är inte därför som jag skriver denna blogg utan för att jag är less på för och efterbilder som är photoshoppade till tusen.

   Som jag har fattat det så står IM för Ilter Metoden och i den jobbar dom med mycket fina instrument jag tror ¤0.6mm. kollar ni på filmen så ser ni när han opererar.
   http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article5511580.ab
   Jag gjorde FUE IM.

   Hoppas att du nu fått svar på dina frågor

   mvh
   Göran

 9. ofrivilligt tunnhårig
  07 mars 2010 kl. 12:47

  cencurerades mitt inlägg, ?

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 23:00

   ???? nej

 10. ML
  09 mars 2010 kl. 22:04

  Hej Göran!
  Gjorde min HT för några dagar sen,går in lite då å då på din blogg för att se hur dina dagar sätt ut.Kan säga att jag upplever det lite annorlunda,mäst tidmässigt,hur det beter sig är rätt likt.
  Men jag tänkte du skulle uppdatera din blogg snart,är lite nyfiken. tror jag inte är ensam om det.
  Mvh
  Grannen

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:25

   Ok hoppas att det är bra med dig och att din upplevelse är bra.
   Jag uppdaterar var 4-5 vecka och det är för att jag skall ha något att skriva och att det skall synas någon skillnad på bilderna.
   Annars försöker jag att svara på kommenterer och frågor mellan inläggen.

   Håll till tåls
   mvh
   Göran

 11. Iman khalaf
  10 mars 2010 kl. 15:28

  Hej göran..
  Jag har själv gjort en operation för 17 dagar sen hos ilte clinic och tycker att de e helt underbart att om ca ett år ha hår på huvudet…men du skeriver att du tapade allt hår som dom sats ditt men jag har inte tapat nått än och miona skorper tapade jag efter ca 9dagar eller så .. när tapade du ditt.. måste säga att jag tycker att du ehar en underbar sida och kul att de finns folk som bryr sig som du gör..
  lycke till min vänn

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:20

   Grymt Iman!
   Jag tyckte att det dröjde ganska länge innan jag började tappa de nya hårståna blev nog ca 1cm.
   Det kändes hårt att tappa men jag lovar dig det är en grym känsla nu när håret är tillbaka.

   Lycka till och kul att du gillar min blogg Tack!

   mvh
   Göran

 12. markus
  11 mars 2010 kl. 21:38

  Hej Göran! Är det dags för nya bilder snart? Jag är fortsatt jättenyfiken!

  /Markus

  • Göran
   14 mars 2010 kl. 14:29

   Hej det glädjer mig att du är intrsserad, jag skall lägga in nya bilder snart jag vill ju att det skall synas någon skillnad.

   mvh
   Göran

  • Göran
   14 mars 2010 kl. 14:33

   Har du gjort din operation än?

 13. lelleivar
  14 mars 2010 kl. 15:48

  Hej ! Ser riktigt bra ut Göran. Grattis. Jag tror det skulle se ännu bättre ut om du använder toppik eller dermatch i håret. Har du frågat Ilter om det.
  Följer din utveckling och är själv sugen på en HT. Jag har hårersättning idag och det är helt ok men kan aldrig jämföras med eget hår.

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:15

   Hej det vore inte så bra om jag använde toppic på bilderna i bloggen det skulle ta bort själva poängen känner jag.
   Men jag vet att det finns och när jag har i det så ser det ut som om jag skulle ha riktigt tjockt hår.
   Men det blir bara till fest jag är inte så mycket för smink och sådant 😉

   MVH
   Göran

 14. markus
  15 mars 2010 kl. 17:19

  Hej! Jag var på konsultation förra fredagen men dem tyckte jag skulle vänta en tid då dem ansåg att jag hade lite för mkt hår än så länge upp på själva hjässan. Min tanke var att göra operationen nu för att slippa bli helt kal under en period, men jag fick som sagt rådet att vänta lite.

  /Markus

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:10

   Ok men det var väl bra då är det bara att vänta tills du behöver om du behöver.
   Ur min synvinkel så tycker jag att det tyder på seriösitet. att inte bara boka in utan att även kunna säga nej till kunder som inte har behovet än.

   MVH
   Göran

 15. Ofrivilligt tunnhårig
  15 mars 2010 kl. 18:50

  Ser att inlägg har besvarats efter att mina frågor har cencureras, det känns inte seriöst. Var mina frågor för krävande?

  Får Göran svara på mina två frågor nu en tredje gång, den ena frågan avsåg ny bild i skarpt ljus för att se om ärr syns och den andra angående den dyra kostnaden?

  Eller kommer inlägget att raderas av ilter igen?

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 22:07

   Vilket jävla skitsnack du håller på med vad är ditt problem.
   Jag har bestämt mig för att skriva denna blogg för att på mitt sätt berätta om min upplevelse i denna process.
   Nu valde jag att göra min HT på Ilter Clinic av två anledningar den främsta var att jag bor 2mil ifrån kliniken den andra var att jag fick ett stort förtroende för att dom skulle göra ett bra jobb. Om du läst bloggen så vet du att det var mycket viktigt för mig att det skall se naturligt ut, detta kunde Dr Ilter garantera och jag är själv nöjd med resultatet hitintills.
   För mig är det inte intressant med ett stort ärr i nacken och om det hade vrit det ända alternativet så hade jag inte gjort någon ht.
   Jag ber om ursäckt om jag nämnt Ilter Clinic i min blogg, men vad skall jag jag gjorde min ht hos don så det är klart att jag skriver det, hade jag gjort den hos någon annan så hade jag skrivit det.

   Var vänlig och sluta upp med skitsnack och smutskastning mellan företagen i eran branch på min blogg, den är inte till för er utan för era eventuella kunder som vill veta hur det går till och få det berättat av en som upplever detta i realtid.

   MVH
   Göran

 16. Ofrivilligt tunnhårig
  15 mars 2010 kl. 18:51

  Ser att inlägg har besvarats efter att mina frågor har cencureras, det känns inte seriöst. Var mina frågor för krävande?

  Får Göran svara på mina två frågor nu en tredje gång, den ena frågan avsåg ny bild i skarpt ljus för att se om ärr syns och den andra angående den dyra kostnaden?

  Eller kommer inlägget att raderas

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 21:49

   Hej Ofrivilligt tunnhårig!
   Nu fattar jag inget, vad då cencur?? Det frågades efter ärr bilder och jag tog super närbilder som jag publicerat jag kan väl inte rå för att det inte finns några ärr eller??
   Jag har även spelat in en film som jag håller på att lägga ut på you tube med länk ifrån bloggen då håret kammas uppåt på alla tre givar områderna.
   Vad beträffar kostnaden dyrt eller billigt så måste det iallafall vara upp till var och en vad man anser sig villig att betala och har råd med.Det är också upp till var och en vart man vill göra sin HT och med vilken metod och ta in priser precis som vid vilken offert koll som helst.

   Mvh
   Göran

 17. Kalle
  16 mars 2010 kl. 9:33

  Hej Göran, det ser mycket bra ut, jag funderar själv på att göra en likadan som du.. Just nu har jag mer hår än du efter sju månader men det börjar bli tomt på hjässan. Är det bättre om jag gör en mindre nu ? hur långt tid måste man vänta innan man gör en till isåfall ? Sen tycker jag att det ser ut som att du har mer hår på dina bilder +22 än nu efter 7 månader, vad kan det bero på eller ser jag fel ?
  Hoppas att du tar dig tid att svara på mina frågor.
  Ps. ser mycket bra ut 😉

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 21:37

   Hej.
   Nä det är nog bilderna bara.
   men jag vet att Dr Ilter sa när jag var på efter kontroll att han tyckte att det såg ut dom on en del gått in i en till vilofas har något med Rogain och göra.
   Hur som hälst så är det inget som jag tänker på håret kommer när det kommer och jag är ju inte precis flintis.
   Jag vet inte hur länge man skall vänta mellan gångerna kanske 1-1,5 år vet inte, kolla med Kliniken jag var ju på Ilter Clinic i täby utanför Stockholm
   och jag tycker att dom har gjort ett bra jobb och jag litar på dom.

   Jag önskar att jag hade kommit i kontakt med Ilter Clinic tidigare i min hår förtunnings process då hade jag defenetivt gjort flera mindre operationer.
   Det är ju inga problem efter som att det inte blir några ärr med deras metod.

   Lycka till mvh
   Göran

 18. Bella
  16 mars 2010 kl. 11:59

  Hej Göran,

  tack för att din blogg finns och grattis till ett fint resultat. Jag har gjort en FUE ht nyligen (8:e mars -10) utomlands och besväras nu oerhört mycket av smärta i givarområdet. Att sova på rygg är riktigt smärtsamt och jag vet varken in eller ut. Min inställning till ht är just nu helvetet på jordet. Jag har följt din blogg och känner tyvärr inte alls igen mig i din berättelse. Hade du verkligen inga besvär alls med givarområdet under de närmaste veckorna efter operationen?

  • Göran
   16 mars 2010 kl. 21:27

   Hej Bella!
   Fan vad trist för dig! De besvär som jag hade var att det kliade och molade i givar området när vätskan som kirurgen sprutat in under huden skulle bort. jag fick hjälp med drenerings massage som hjälpte. Dom hjälpte mig och visade hur jag kunde göra själv också.
   Men den smärtan som du talar om känner jag inte alls igen.
   Lider med dig hoppas att det går över snart

   MVH
   Göran

 19. Karl
  17 mars 2010 kl. 8:20

  Hej Göran.
  Vill först och främst tacka för en spännande blogg.
  Sen funderar jag själv på en FUE ht och du har gjort mig intresserad av Ilter. Men problemet är att jag bor långt ifrån sthlm och undrar om hur man gör om jag ändå skulle välja Ilter, med eftervård bl.a ? Krävs det mycket eftervård, hur många efterbesök måste man göra eller är det frivilligt ? Finns det någon bra klinik som du vet om i skåne ?

  Tack.

  • Göran
   18 mars 2010 kl. 1:18

   Hej Karl!
   Jag tyckte att det var skönt med lite eftervård jag var på två drenerings massager några dagar efter min operation.
   Jag kan inte se varför du inte kan gå till en Hudteraput hemma vid men jag skulle kolla det om jag var du.
   Jag vet att Ilter har en efterkontroll någon dag efter operationen, men jag vet inte hur dom gör med tillresande kunder kolla med kliniken.

   Jag var på en konsultation innan jag valde Ilter på ett hotell i stockholm och det företaget
   Låg i Malmö New Hair heter tror jag att dom heter men han pratede bara om strip,jag vet inte om det finns någon som gör FUE, men jag vet att det inte finns någon som gör FUE IM i skåne.

   Lycka till!
   mvh
   Göran

 20. Ofrivilligt tunnhårig
  17 mars 2010 kl. 20:41

  Hej,

  Vet inte om du missuppfattat saker, det verkar så.

  Jag skrev en fråga som togs bort, sedan publicerades andra frågor och svar. Det var det som jag påpekade.

  Nu har du svarat, tack för det.

  Bara bra att du skriver var operationen är gjord, jag har inte nämnt andra ställen.

  Frågan var inte ställd gällande ärr i nacken, det var ärr på mottagarsidan, dvs stickhål dit det nya håret är satt, om det gick att se en bild på det området i skarpt ljus. Skulle vara intressant att se.

  Tack för din blogg 🙂

  • Göran
   18 mars 2010 kl. 1:07

   Hej
   Jag har inte ändrat på några av dina frågor, jag svarade däremot sent pga. att jag varit bortrest på semester.
   Jag skall ta några skarpa bilder imed mycket ljus på mottagar området.

 21. Ofrivilligt tunnhårig
  18 mars 2010 kl. 19:56

  Tack, modigt av dig med bloggen. Hur känns håret idag?

  • Göran
   19 mars 2010 kl. 7:34

   Det känns kanon men det är skrämmande hur fort man vänjer sig jag kan idag inte föreställa mig själv utan hår.Men det beror väl för att jag haft hår länger tid än jag inte haft hår så egentligen är håret normalt igen. Ja som om jag rakat av mig håret och sedan så har det vuxit ut igen.
   MVH
   Göran

 22. Ofrivilligt tunnhårig
  20 mars 2010 kl. 20:29

  Ser fram emot ett par nya bilder i skaprt ljus 🙂
  Hoppas slutresultatet blir så pass bra att du inte behöver en till operation.

 23. Stefan
  20 mars 2010 kl. 20:43

  Hej,

  Jag undrar vad du har för typ av hårkvalite, har hört att typiskt nordiskt hår(råttfärgat och fint) inte täcker lika bra som andra hår?

  Lycka till och tack för en bra blogg!

  • Göran
   23 mars 2010 kl. 21:08

   Hej tack för att du gillar min blogg.
   Jag vet inget om sådana saker det ända jag vet är att mitt ”nordiska råttfärgade hår” täcker hyggligt bra.
   Jag vet inte vad för drömmar andra har kanske att gå från Flint Kalle till Perry Fluff på ett år:-).
   Jag känner att det räcker med att jag har fått mitt hår tillbaka och kan frisera som förr i tiden innan jag tappade håret.
   inte att jag behöver ha ett ruggit tjockt hår.
   Men rent logiskt så borde ett grövre hårstrå täcka bättre än ett fint.

   Lycka till

   Göran

 24. Iman khalaf
  24 mars 2010 kl. 11:27

  Hej Görn!!!

  Nu har de snart gått 6 veckor efter min operasion och de känns som du sa ganska jobbigt att man har tapat allt hår men de e så underbart att jag vet att de kommer att växa utt igen!!!Sen måsta jag säga till han killen Ofrivilligt tunhårig e att de blir inga ärr eller så som jag sa de va bara 6 veckor sedan jag gjorde min och ingen ser att jag har gjort någon in grep..jag känner igen allt som du säger och de sjuka e att de exat som du säger ….hoppas att dom inte har gjort de som vill göra deta få en inspiration av din blogg.
  Mvh Iman

 25. Iman khalaf
  24 mars 2010 kl. 15:09

  Iman khalaf :Hej Görn!!!
  Nu har de snart gått 5 veckor efter min operasion och de känns som du sa ganska jobbigt att man har tapat allt hår men de e så underbart att jag vet att de kommer att växa utt igen!!!Sen måsta jag säga till han killen Ofrivilligt tunhårig e att de blir inga ärr eller så som jag sa de va bara 6 veckor sedan jag gjorde min och ingen ser att jag har gjort någon in grep..jag känner igen allt som du säger och de sjuka e att de exat som du säger ….hoppas att dom inte har gjort de som vill göra deta få en inspiration av din blogg.Mvh Iman

 26. Iman khalaf
  24 mars 2010 kl. 15:14

  Iman khalaf :

  Iman khalaf :Hej Görn!!!Nu har de snart gått 5 veckor efter min operasion och de känns som du sa ganska jobbigt att man har tapat allt hår men de e så underbart att jag vet att de kommer att växa utt igen!!!Sen måsta jag säga till han killen Ofrivilligt tunhårig e att de blir inga ärr eller så som jag sa de va bara 5 veckor sedan jag gjorde min och ingen ser att jag har gjort någon in grep..jag känner igen allt som du säger och de sjuka e att de exat som du säger ….hoppas att dom inte har gjort de som vill göra deta få en inspiration av din blogg.Mvh Iman

  • Göran
   25 mars 2010 kl. 21:52

   Hej Iman!
   Härligt att du känner igen dig i min upplevelse av min FUE IM. Jag bestämde mig redan innan jag startade bloggen att skriva exakt hur det känns i realtid, och det är jag riktigt glad för att jag gjort. Man glömmer ruggit fort och det är även för mig intressant att gå tillbaka och minnas.
   Denna blogg skriver jag för de som är intresserade av att få veta hur det är för en helt vanlig man att gå igenom en FUE IM det är den enda metoden som jag vet något om så det är därrför som jag nämner den ibland jag kan förstå att andra företag som kanske har andra metoder blir lite sura och vill kasta lite skit. Men man skall veta att om min upplevelse inte hade varit bra så hade det stått här också, och då hade det ju inte varit så bra för Ilter clinic. Eller hur?

   Jag kommer att fortsätta blogga om detta och kommer att lägga upp nya bilder i helgen.

   Mvh
   Göran

   • Iman khalaf
    26 mars 2010 kl. 14:11

    Jag tycker att de helt underbart att bloggar om allt. Bry dej inte vad andra tycker kör bara vi e många som förjer dej och tycker att du gör en sån underbart jobb. Jag tror inte någon bryr sig om du gör reklam eller ej bara vi får föja du väg mot hår:).. Längtar efter nya bilder

   • Göran
    02 april 2010 kl. 10:03

    Ingen fara nya bilder kommer ikväll jag lovar Tack!

    MVH
    Göran

   • flint
    03 april 2010 kl. 1:25

    Lova var det va?

   • Göran
    03 april 2010 kl. 7:43

    Sorry! det kom lite mellan

 27. Hårlinjen
  25 mars 2010 kl. 12:22

  Hej,

  vill också tacka för din blogg som är både modig och superintressant.

  Gjorde själv en FUE hos Ilter i september och jag var lyckligt lottad och hade tom mindre problem efter operationen än du. Jag hade väldigt lite biverkningar. Jag hade nedsatt känsel i givar och mottagar området under några månader men det har i stort sett försvunnit nu.

  Mitt problem var endast i framsidan/flikarna. Det gjorde att jag slapp raka mottagarområdet och c:a 1000 säckar planerades bland det existerande håret. Jag var på jobbet 2 dagar senare och kammade fram luggen lite mer än vanligt. INGEN vet om att jag gjort operationen. Det kostade dock 20 000 kr extra eftersom det längre tid att flytta håret om man inte rakar sig. Men det var det värt för mig. Min utveckling efter operationen har liknat din och mitt hår har också kommit till c:a 50% och nu är plötsligt min hårlinje 3 cm längre ner. Kan köra backslick igen vilket jag undvikit de senaste åren.

  Din blogg har varit ett kanonstöd i processen. Det är bara att konstatera att det jobbiga är att ta beslutet. Men sen är det bara en trevlig resa när håret börjar komma tillbaka….

  • Göran
   25 mars 2010 kl. 21:35

   Tackar!
   Jag blir mycket glad av att höra att personer får stöd från min blogg det är precis vad mitt mål har varit och är fortfarande.
   Vad får du för reaktioner nu är det någon som sagt något?

   mvh
   Göran

 28. Ludde
  25 mars 2010 kl. 19:28

  Hej. Nu har det gått 8 veckor sedan jag gjorde min HT och det är fantastikt att se hur det börjar växa mer och mer hår. Det pratas om att man tappar allt hår där som man har transplanterat men själv upplever jag inte det. När man drar man handen över huvudet så känner man små taggar och dessa blir fler för varje dag. Ett tips till de som tycker att det är jobbigt att tänka: Sluta tänk på det och sluta titta i spegeln. Låt det bara hända och var glad för det.

  Det kan bara bli bättre =;)

  Flera utav minna ”kompisar” funderar på att göra HT tack vare det som de har sett på mig. Inga ärr och inte ont och det ger faktist resultat.

  Du som tvekar: Sluta tveka och förverkliga din dröm istället för att gå runt och må dåligt.

  Skål/Ludde

  • Göran
   25 mars 2010 kl. 21:27

   Hej Ludde!

   Jag håller med dig till 100% ”Sluta tänka låt det bara hända” och njut av att ni äntligen gjort något åt ert hår avfall.

   Jag trodde att mitt hår skulle bli kvar och inte gå i vilofas men efter ca 4 veckor så låg nog de flesta hårsäcksgrupper och sov. Men om det gått 8 veckor så kanske är du en av de få som de inte går i vilofas för jag håller tummarna för dig.
   Skriv gärna och berätta om din resa tillbaka till hår.

   mvh
   Göran

 29. Ludde
  25 mars 2010 kl. 19:44

  Hårets tjocklek avgör hur bra det täcker dvs hur tätt det kan bli/se ut. Mörkare hårstrån har större diameter och täcker därför bättre jämfört med ljust hår. Tittar man på en hårsäck med mörkt hår så sitter det oftast inte lika många hårstårn som i en hårsäck, ljusthår…. Detta kan variera men mörkt hår täcker bättre.
  Enligt min läkare.

  • Göran
   25 mars 2010 kl. 21:18

   Tackar för infon.

   Mvh Göran

 30. iman
  25 mars 2010 kl. 21:28

  snälla göran nya bilder!!!!

  • Göran
   25 mars 2010 kl. 22:02

   Japp de kommer på Söndag

 31. markus
  25 mars 2010 kl. 21:29

  Hej igen Göran! När kommer du att lägga upp nya bilder, länge sen sist nu..? Du skrev i en tidigare konversation om en film på din HT på youtube, finns den ute nu?

  /Markus

 32. Nilsson
  26 mars 2010 kl. 10:29

  Hej Göran, var du o kolla på DIF-BIF på hovet 24/3?

  • Göran
   02 april 2010 kl. 9:44

   Nej jag är totalt ointesserad av hockey

   • iman
    02 april 2010 kl. 13:47

    vad menar du med hockey???

 33. Matte
  28 mars 2010 kl. 0:02

  Jag fick ett erbjudande av en klinik att jag kunde få 70% billigare operation om jag bloggade om det och gjorde reklam för dem. Du behöver ju inte göra reklam för ilter för resultat är ju bra enligt bilderna men fick du själv något avdrag ?

  • Göran
   03 april 2010 kl. 7:39

   Jag skriver denna blogg för att jag vill, inte för ett bättre pris på operationen men om du fixat ett bättre pris om du bloggar så Grattis kul för dig.

   mvh
   Göran

 34. karl
  28 mars 2010 kl. 0:02

  Jag fick ett erbjudande av en klinik att jag kunde få 70% billigare operation om jag bloggade om det och gjorde reklam för dem. Du behöver ju inte göra reklam för ilter för resultat är ju bra enligt bilderna men fick du själv något avdrag ?

  • iman
   29 mars 2010 kl. 9:17

   vad spelar de för någon roll om nu han fick de eller inte..varför e de så viktigt för er..om nu han fick de skulle de göra de mindre värd?? eller vad ??? jag tycker att vi inte har något med de att göra om nu göran har valt att blogga om sitt operation så e de hans problem och jag tycker att han ska få göra de utan att folk fråge sätter honom.Vi ska vara glada att de finns personer som vågar lägg upp bilder på sig själv. De e bara att köra på Göran..Vi väntar på nya bilder:)

  • Göran
   03 april 2010 kl. 7:48

   Hur kan Alias Karl och alias Matte skriva exakt samma sak vid samma tidpunkt????

 35. karl
  28 mars 2010 kl. 0:03

  Jag fick ett erbjudande av en klinik att jag kunde få 70% billigare operation om jag bloggade om det och gjorde reklam för dem. Fick du något avdrag ?

 36. Nilsson #4
  28 mars 2010 kl. 22:07

  Hej Göran, var du på hovet 24/3 och kolla på hockey?

 37. Ludde
  01 april 2010 kl. 22:42

  Vilka jävla frågor som Karl ställer.
  Göran, skulle vara kul om du kunde få me bilder på andra som ha gjort det dvs före och efter… Vad säger du?

  /Ludde

  • Göran
   03 april 2010 kl. 7:35

   Jag har inga bilder av andra men kolla med clinikerna dom har bara sådana bilder.
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: