+8 Dag

Efter att ha kommit i säng sent i natt (nykter) är jag nu uppe tidigt, det kliar så att jag blir tokig i nacken, inte uppe vid givar området utan under. Det är vätska efter operationen som inte kroppen ännu hunnit absorbera, och detta är lite irriterande eftersom allt i övrigt känns kanon, ja nästan som om jag aldrig gjort någon operation.

Allt har läkt fantastiskt fort jag har bara ett par skorpor på hjässan kvar, och dom lossnar troligtvis när jag duschar.

Jag pratade just med Ilter Clinic och jag skulle komma in så gör dom en ”dränerings massage” så slipper jag mina besvär i nacken. Och det skall bli skönt jag är mycket glad att jag valt en klinik som ligger på hemmaplan, som nu t.ex.så kan dom hjälpa mig redan idag.

kl.12,20 Åter hemma efter ett besök på Ilter Clinic jag säger bara gud va skönt Hudteraputen masserade med fjärils lätta fingrar mitt ansikte, på sidorna och i nacken och det var så himelskt skönt.

Nu efter massagen är alla obehags känslor som jag hade i morse som bortblåsta.

Dessutom så tittade Dr.Demir Ilter på läknings resultatet och skrockade förnöjt av vad han såg” Bra läkkött, ser mycket bra ut bara en liten skorpa kvar”.

+8 dag (8)+8 dag (7)

 

 

 

 

 

 

+8 dag (6)+8 dag (2)

 

 

 

 

 

 

+8 dag (5)+8 dag

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: