+8 veckor

Så då har det gått 2 månader sedan min operation, och jag måste säga att jag tycker att det gått över min förväntan, jag menar, jag räknade med att det skulle vara en ganska jobbig och besvärlig läkningsprocess med tanke på att det var mitt i sommaren och vad det innebär sol, bad, värme osv. Men när jag ser tillbaka på denna sommaren så är det ingen skillnad mot en vanlig sommar och det är skönt.

Stubben blir fler  och fler  för var dag,  men det syns inte någon direkt skilnad på hårmängden än, jag är fortfarande tunnhårig. Haha. Men det skall väl snart bli ändring på.

 

 Jag tänker inte så mycket på att jag har gjort en hårtransplantation längre, ibland kan det gå en hel dag utan att jag tänker på det alls.Allt känns nu som förr i hårbotten inga kliningar eller stora mjäll huden har också den blivit normalare den är lite ogämn fortfarande men det är inte något som syns. nu är det bara att vänta på att håret skall växa ut .

Jo föresten! jag skall gå till frisören på onsdag det skall bli spännande och höra vad dom säger jag berättar det om 2 veckor när jag skiver nästa gång.

8 veckor8 V :1

 

 

 

 

 

 

8V:2

 1. Gabbe
  15 september 2009 kl. 14:23

  Tjena.
  Kul blogg.
  Tycker man ser en viss rodnad fortfarande i mottagar området på bilden. Är det bara kameran som förstärker detta eller ser du det själv när du tittar i spegeln?
  Har bokat in en tid i November hos Ilter för en mindre transplantation men läste idag i DN om en läkare på en privatklinik i Täby som blivit anmäld till hälso/sjukvårdens ansvarsnämnd för en misslyckad hårtransplantation. Finns väl inte så många såna kliniker i Täby(typ en) så jag blev lite skraj nu för mitt ingrepp. Ditt ser ut att ha gått finfint iaf.

  • Göran
   18 september 2009 kl. 20:17

   Hej kul att du gillar min blogg.
   Tre dagar efter att dessa bilder togs så var jag hos frisören efter en stund så berättade jag att jag gjort en stor transplantation för två månader sedan och hon sa att hon inte lagt märke till något annorlunda i min hårbotten dessa bilder tar jag själv med min kamera och det är möjligt att det blir för starkt med blixt.
   Själv är jag supernöjd med min läknings process.
   Innan jag gjorde mitt ingrepp så kollade jag runt på några olika företag som utför hårtransplantationer och en sak kan jag säga Ilter Clinik spelar i en egen liga både var det gäller operations metod och eftervård.
   Du kan lugnt gå dit och jag hoppas att du blir lika nöjd som jag.

   Ha det så bra och lycka till.
   MVH
   Göran

 2. Faren
  27 februari 2011 kl. 2:04

  Hej på dig 🙂
  Nu har det gått nästan 1,5 år sedan du har gjort hårtransplantation. Är nöjd med resultatet? Kan du vara snäll och berätta lite om hur ditt hår ser ut idag, gärna med några bilder om möjligt. Tack på förhand 😉

 3. Faren
  27 februari 2011 kl. 2:07

  Oh, förlåt. Det är bara nu jag ser att du har lagt massa bilder från dag ett till 13 månader efter operationen 😀
  Ska kolla bilder nu 🙂

  • Göran
   27 februari 2011 kl. 21:26

   Önsklar dig trevlig läsning.
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: