Utalande av oberoende frisör

Hej på er!

Jag har nu varit hos frsören jag valde att gå till en av Stockholms främsta frisörsalonger Natasha Stockholm http://whatsupsthlm.se/isthlm/natasha-sthlm/1698/#Information

Jag bokade en tid hos ägaren själv ”Natasha” då jag tyckte att det passade väl med tanke på att hon är utbildad håranalytiker (en person som kan se hårets kvalitet och hur det mår).Jag informerade om att jag gjort en hårtransplatation för ett år sedan och bad henne att titta och kommentera undertiden som hon klippte mig, det var inga problem för henne. En kollega till Natasha som har sett flera personer som gjort en HT kom och tittade hon sa spontant att det var en mycket bra utförd HT och att resultatet var utmärkt.Jag bad Natasha att vara ärlig i sin bedömning och att jag inte tog illa upp alls om det var något negativt som hon hade att säga.Efter en stund sa hon att mitt hår ser helt naturligt ut och hon kan inte se några tecken påpå att jag gjort en ht . Håret har en bra kvalitet och att min hårbotten mår bra. hon gav mig några tips som jag skall göra för att hårsäckarna skall må bra även i framtiden och det var att borsta håret regelbundet med en hårborste det är bra för blodcirkulationen och att inte använda hårspray utan istället lite vax.Hårspray kan täppa till porerna då får inte hårsäcksgrupperna tillräckligt med syre och det gör att de inte mår så bra. Hon tyckte att jag hade en helt ok täthet.Men eftersom jag ändå skall göra en till ht på hjässan tyckte hon att jag skulle förstärka den hårfästet och göra hårfästet rakt .jag påpekade att hårfästet var gjort ojämt med flit för ett naturligare resultat .men då sa hon att dom brukar raka hårfästet rakt så varför inte göra det rakt på en gång.Sammanfattningsvis tyckte hon att min HT var mycket lyckad och att hon förstog att jag var nöjd med mitt resultat.   

 1. 18 oktober 2010 kl. 20:01

  Tja,

  Kul för dig. Gjorde min HT i februari och det har blivit fantastiks bra. Jga är så jävla nöjd. Det är en obeskrivlig känsla. Hur länge dröjer det tills man ser 100% resultat? Det ser fantastiskt bra ut redan allt annat är en bonus =;) Jag har inte valt att berätta för alla dvs skylta med att jag har gjort en HT men om folk frågar så är jag ärlig och berättar. Många på jobbet tittar lite förvånad ibland. Istället för att det ska se mig i ögonen när de pratar med mig så tittar de på håret dvs lyfter blicken mot håret. En utav de som inte har så mkt hår brukade retas och han sa ”män utan lugg kan inte ett dugg” men nog fan har han tystats ner. Han är nog lite avundsjuk har jag hört. För min del blir det inte flera HT nu men kan tänka mig att rekommendera andra att göra det. Varför må dåligt när det finns hjälp där ute. På senare tid märker jag även på mig själv dvs min självkänsla att jag är tillbaka till ”det jag var en gång”. Nice to be back, prova du också =;)

 2. Matte
  18 oktober 2010 kl. 21:12

  Kul att ni verkar så nöjda..nu har jag retat mig på min tunnhårighet länge! Har bestämt mig, nu ska det bli av. Jag mår piss, obeskrivlig känsla. Man har alltid tidigare hört att man sett bra ut men dom orden kommer inte längre. Hela jag har förändrats och springer me kepa ständigt,t.o.m på puben..hmm.Uff! Jag passar inte heller i kort hår så va finns det för val? Jag är verkligen glad för eran skull och kan bara tänka mig hur det känns. Mvh Matte

  • Göran
   21 oktober 2010 kl. 21:21

   Hej Matte jag känner igen mig i din beskrivning mitt största problem idag är att håret växer så jävla fort så jag får springa till frissan 1ggr/ månad fär att inte se ut som en luffare.jag tycker absolut att du skall gå på en konsultation om du inte redan varit på en sådan.
   se bara till så att du slipper att få något ärr i nacken det är absolut värt den lilla extra peng som FUE kostar att slippa ärr.

   Lycka till och välkommen till killarna med hår

   mvh
   Göran

 3. 28 oktober 2010 kl. 18:00

  Hej Matte, Jag har gjort min HT utomlands och det har gått väldigt bra. Här hemma blir det så jäkla dyrt men gör det definitivt. Nice med hår igen =;) ovant men nice som fan =;)

 4. markus
  28 oktober 2010 kl. 20:11

  Hej Ludde! Var gjorde du din HT? FUE?

  /Markus

 5. Gäst
  03 november 2010 kl. 18:37

  Ludde, hur mycket kostade din operation utomlands?

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: