6 månader

Hej,
Tiden bara rusar på och jag tänker inte på håret det bara finns där jag ser ju inte hur det ser ut uppe på hjässan dagligen, men jag har sett att det börjar tätna till lite men det är ju bara halvtid.
Jag har lärt mig fån ht1 att det tar tid men den som väntar på något gott……….
Jag har varit hos frisören några gånger och dom blir alla lika förvånade när jag berättar, på ett ställe kollade hela personalen i mitt hår och dom var riktigt imponerade.Jag blev bjuden på klippningen som tack för besväret. 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
 1. Howard
  13 juni 2011 kl. 10:52

  Vad kul att se att du lever. Det var länge sen.
  Jag tror bilderna motsvarar ungefär det resultat man kan förvänta sig efter 6 månader, men att det kommer att hända mest från nu och upp till ett år.
  Då det mesta resultaten borde komma de närmaste 6 månaderna skulle det vara bra om du kan uppdatera lite oftare än förrut. Lycka till!

  • fuehairrestoration
   15 augusti 2011 kl. 20:57

   Absolut from nu blir det tätare uppdateringar
   mvh
   Göran

 2. Magnus
  08 augusti 2011 kl. 23:37

  Hej Göran
  Vill tacka för en trevlig blogg. På de här sista bilderna på dig tycker jag att resultatet ser riktigt bra ut.
  Jag har själv genomgått HT,både STRIP & FUE, totalt 4 st.
  Mitt håravfall påminner nog mycket om ditt, dvs samma utsträckning av tunnhårighet & ungefär samma typ av hår. Mina operationer har sammanlagt gett mig ca 16000 hårstrån (ca 7000 transplantat). Den första gjordes 2003. Jag var sjukt exalterad när det började växa, men om jag ska vara ärlig så var det ju självklart glest mellan stråna. En viss besvikelse infann sig nog. Men efter den andra , också den en StripOp, där man tätade mellan tidigare transplanterade hårstrån blev skillnaden enorm. Efter det har jag då gjort ytterligare två stycken FUE OP på tot 1350 transplantat (ung. det dubbla om man räknar hårsäckar). Den första var på 300 transplantat som gjordes högst upp på ”knoppen” där det blivit en nästan kal fläck på ca 30 cm2. Blir inte så mycket hår av det, men det viktigaste för mig var att just få lite hår på toppen, att inte vara helt kal där. Den senaste FUe Op för drygt ett år sedan med ca 1050 transplantat användes för att ytterligare täta i hårlinjen men det mesta för att täta uppe på.
  Jag är idag jätte nöjd men också inställd på att göra en till.
  Till er som funderar på att göra en HT kan jag bara säga. Gör det, men var inställda på att göra flera och att man ALDRIG får tillbaka det hår man en gång tappat.
  Bara omfördela det hår man inte tappar i nacke/sidor.
  Man kan inte (har jag fått förklarat för mig av läkaren som utförde mina HT) sätta transplantat hur tätt som helst vid en OP därav ska man vara medveten om att man kanske vill göra fler för att uppnå önskat resultat.
  Till er som gjort en hårtransplantation kan jag bara säga att ni förmodligen tycker lika illa om starka spotlights som lyser ner i skallen som jag tycker ; )
  Till er som kritiserar bloggen för att det skulle vara smygreklam för en viss klinik kan jag bara säga, titta på bilderna.
  Kanske har han fått reducerat pris? Vad vet jag? Men det bryr jag mig inte om. Jag pratar hellre om erfarenheter som andra har & tips som kan vara bra att veta.
  Sist till er som klagar på att det är dyrt. Det kostar. Själv har jag nog lagt ner ca 170 000 kr på mina fyra OP. Men värt varenda krona!
  Men kanske kör jag en billigare bil än de som klagar eller åker mer sällan på semester, kanske tom jobbar extra för att få råd?

  • fuehairrestoration
   15 augusti 2011 kl. 20:56

   Tack för ditt inlägg mycket intressant läsning.
   mvh
   Göran Schillström

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: