6 Veckor

Jag har fått några små finnar i hårbotten jag kollade med kliniken varför och det beror på att några av de nya hårstråna som börjar att växa fastnat under huden och behöver lite hjälp att ta sig upp.Jag åkte förbi Ilter clinic och dom fixade det på några minuter bara pillade lite med en nål.

Jag ser och känner tydligt att det kommit nytt stubb,det är tidigare än förra gången där ser man hur olika fort det går.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 1. kalle
  11 februari 2011 kl. 11:58

  Hej?
  Hur mycket det har kostat hittills?
  resultatet är bra

  • Göran
   14 februari 2011 kl. 21:12

   Hej Kalle,
   Jag har gjort 2st HT 2500 grafts vid första och 2000grafts vid den andra,kostnaden som jag betalade var 56:-/graft.
   Och det var ca.1,5 år mellan operationen.

 2. Lasse
  22 februari 2011 kl. 9:06

  Hej Göran,
  tack för ditt engagemang för att informera om din status såväl före som efter operationerna. Jag tror du hjälper många att våga ta steget. Själv genomgick jag min första Fue Im i höstas och jag måste säga att erfarenheterna så här långt är mer än positiva. Jag har genomgått stripoperation tidigare och det var besvärligare på alla sätt. Bl.a var jag mindre än två veckor efter operation på restaurang och mig veterligen så såg ingen att jag genomgått en operation nyligen. Jag kan därför säga att skall man göra en hårtransplantation så gör en Fue Im.
  En fråga: Jag upplever fortfarande att jag har små förhöjningar i hårbotten som jag tror är ”insomnade hårstrån med en talgklump” och inte nyvaknade hårstrån. Jag vill gärna pilla bort dem i tron att jag därmed underlättar för de nya hårstråna att vakna till liv. Vad tror du med dina erfarenheter – vilken sort kan det vara? Skall man låta bli och pilla på dem?

  • Göran
   27 februari 2011 kl. 21:23

   Hej,
   jag tycker absolut att du skall gå till Ilter clinics hudteraput och be henna kolla i din hårbotten hon kan pilla upp hårstrån sominte kunnat brya igenom huden. obs pilla inte själv.
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: