Dag 4

Natten gick mycket bra, sov som en stock hela natten, det låg några skorpor på kudden när jag vaknade i morse.

Jag har inget kännselbortfall någonstans på huudet  och den mesta svullnaden har försvunnit läknings processen har både gått snabbare och smidigare denna gång inga kliningar eller ömmande svullnader.

eventuellt så kan det bero på att jag denna gång inte använt Rogain efter min HT som jag gjorde förra gången, kanske jag var lite överkännslig mot Rogain.

Jag har jobbat som vanligt idag, jag tycker att det är helt otroligt att det bara är 4dagar sedan jag gjorde  min ht och faktist 4000 hål i huudet.

Jag sprayar med Aloe vera sprayen fyra ggr per dag det känns ganska skönt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 1. Robban
  18 december 2010 kl. 16:35

  Tja Göran! Först och främst vill jag säga att du e grym som bloggar om din FUE IM operation oavsett om du tjänar pengar på det här eller inte!

  Nu till mina frågor 🙂

  1. Kan man börja träna redan dagen efter? Om inte varför?? Vad skulle kunna hända om man träna?? Skulle hårsäckarna ramla ur på grund av att man tar i eller svettas??

  2. Det finns flera artiklar på engleska samt svenska siter där de påstår att man kan få men för livet av Propecia. En utav dessa artiklarna är den här http://svt.se/2.22620/1.1649111/haravfallsmedicin_kan_ge_permanenta_erektionsproblem
  Vad tror du om det? Hur länge har du tagit Propecia eller vet du andra som tagit det under längre tid utan att få problem??

  3. Kan man duscha med hög tryck efter operationsnen? Om nej hur länge ska man vänta innan man kan göra det, och är det bra för håret överhuvudtaget med högtryck dusch. Jag har alltid trott att det är bra för håret då det blir som någon form av massage och hjälper blodcirkulationen.

  4. Om jag skulle operara mig så innebär det att jag måste ha keps på mig då jag går till jobbet. Är det inte dåligt för håret att ha keps då håret och hårsäkarna inte får någon luft??? Vet inte om det är en myt??

  Jätte tacksam om du kan svara på dessa frågor när du har tid. Lycka till med håret nu. Har haft problem med håravfall under längre tid och det ska bli sjukt kul att följa dig i din andra FUE opration.

  /Robban

  • Göran
   18 december 2010 kl. 23:59

   Hej Robban,
   Jag skall svara på dina frågor efter bästa förmåga.
   Risken med träning är att man kommer mot huvudet och på så sätt tappar hårsäcksgrupper som inte hunnit fastnat ordentligt än, infektions risken är ju också högre om du t.ex. lägger dig ner med huvudet på bänken om du är på gymmet.
   Själv spelar jag tennis och Ilter clinic sa att jag inte bör träna på en vecka troligtvis pga.risken att få en boll i huvudet.
   Jag har aldrig använt Propecia och har ingen aning om biverkningar eller effekt har bara hört att om man skall försöka att få barn så skall man inte ta Propecia.
   Det är skönare att duscha med mjuk stråle den första tiden och jag kan tänka mig att det är bättre för läknings processen.
   Kepsen bär du bara om du själv vill dölja att du gjort en ht jag hade på min i två dagar. men om man gör sin ht på sommaren så skall man bära huvudbonad i solen detta för att inte riskera att få ärr.
   Hoppas att du fått svar på dina frågor Lycka till!
   mvh
   Göran

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: