Operationsdagen

Jag kom hit till Ilter Clinic kl. 07,00 blev mottagen av Charlotte som visade mig mitt rum och berättade agendan för dagen sedan fick jag lite frukost, det smakade bra. Efter frukosten var det dax att köra igång. Demir märkte ut ett område med en penna,och påbörjade att lägga bedövning jag upplevde inte alls samma smärta som sist i ett huj så var det klart och han började att skära ett snitt runt varje hårsäcksgrupp som skall transplanteras,det gör Dr.Demir med en extremt liten rund kniv (typ stans). Sedan plockade han ut hårsäcksgrupperna och lägger dom i en liten burk med någon kroppsnära lösning, sedan var det dax för fika.

Nu är det dag att plocka den andra sidan, samma  process här, allt går mycket bra jag har valt ut en film som jag börjar tittar på men jag måste ha slumrat till för plötsligt frågar Demir om jag vill ha en bensträckare eller om vi skall köra på med nacken, vi tar nacken efter kort paus. Efter pausen går vi in och designar placeringen i mottagar området, detta gör jag och Demir tillsammans.

Straxt är det lunch Plankstek Mums!!!

Efter en mycket god lunch så lägger Demir alla snitten som hårsäcksgrupperna skall placeras i, alla snitt görs i en följd.

Sköterskorna påbörjar sitt arbete med att placera ut hårsäcksgrupperna, det är helt fantastiskt hur flinka dom är, vilken teknik.

Klockan är nu 17,30 och min operation är klar, dagen har spungit iväg känns som om jag nyss kom hit.

Min fru kommer och hämtar mig hem jag tog totalt 3st sobril under dagen så det skulle inte vara så bra att köra hem sjäv, även om jag känner mig helt ok.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: