3 veckor

Tiden springer på, nu har det gått tre veckor sedan jag opererades, håret har hunnit att bli ca 1cm det är faktist ganska skönt med snagg det går ju grymt fort att fixa sedan är det väl inte den absolut snyggaste frissan men det är ju övergående.
En stor skillnad ifrån mina tidigare ht är att nu är det en förtätning detta gör att det redan växer hår i mottagar området och när sedan de nytransplanterade hårsäcksgrupperna går ut ur sin vilofas så kommer dessa att förtäta på de områden som det varit lite tunnt.
Men det blir ju inte en sådan kontrast som vid ht1 då jag helt plötsigt fick mitt hår tillbaka igen efter 15år utan hår på huvudet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 1. 07 februari 2013 kl. 13:31

  Bloggen nerlagd?

 2. Jonny
  26 april 2013 kl. 20:18

  Hej Goran,
  Som markus fragade, ar bloggen nedlagd? Jag har foljt din oppna och arliga blogg knappt tva ar och har uppskattat hur du har tydligt visat procedurer och resultat. Klart att det vor klockrent om du kunde posta sekvenser, e.g. fore forsta HT, nagra dagare efter, nagra manader efter , strac fore andra HT, strax efter andra HT, etc., men helt klart ar det nog den arligaste blogg jag sett hittills, trots… Trots att du tyvarr verkar ha tappat intresset for oss andra i samma situation som du var for tre ar sedan som garna skulle vilja veta om du ar exalterad, nojd, missnojd eller bedrovad over dina resultat vs investeringar och se nagra uppdaterade bilder. Tyvarr kan jag bara konstatera att med ‘nedlaggningen’ sa var det inte ar vart det. Eller?

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: